Sinop Valiliği’nden Eğitimcilere Duyuru

Sinop Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ilk defa yeniden müdür olarak görevlendirileceklere ilişkin bir duyuru yayınladı.

Sinop Valiliği’nden Eğitimcilere Duyuru

  Gerze’de müdürlüğe ilk defa ve yeniden görevlendirme ile ilgili müdürlük normu boş kalan okul ve kurum müdürlüklerinin listesi şöyle: Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi, Gazi Mustafa Kemal İlkokulu, Karlı TOBB İlkokulu.

Başvurular, 18-22 Eylül tarihleri arasında “Eğitim kurumu müdürlüğüne ilk defa ve yeniden görevlendirileceklere ilişkin değerlendirme formu" üzerinden değerlendirilecek ve değerlendirme sonuçları htpp://sinop.meb.gov.tr internet sitesinde duyurulacak. Değerlendirme işlemleri 23-25 Eylül tarihleri arasında sonuçlandırılacak. Sonuçlar 26-29 Eylül tarihleri arasında duyurulacak. Sözlü sınav ise 16-23 Ekim tarihleri arasında olacak.

2011 yılı Ekim ayında yapılan eğitim kurumu müdürlüğü seçme sınavında başarılı olanlardan sınav sonucuna göre müdürlüğe görevlendirilmesi yapılmamış olanlar da müdürlüğe görevlendirilmek üzere başvuruda bulunabilecektir. Bu kapsamda başvuruda bulunanlar, Yönetmelikte belirtilen özel şartları taşıyıp taşımadıklarına bakılmaksızın, değerlendirilmeye tabi tutulmaksızın ve değerlendirme ile gelen adaylarla birlikte doğrudan sözlü sınava alınacaktır.


Haber: //sinop.meb.gov.tr/www/ilk-defa-ve-yeniden-mudur-olarak-gorevlendirileceklere-iliskin-duyuru/icerik/625

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 11:09
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER