SİYAD Genel Başkanı Arpacı: “Eğitim, ülkenin geleceğini şekillendirme işidir” dedi.

İSTANBUL- Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Başkanı Keramettin Arpacı, yeni eğitim yılının başlaması sebebiyle kutlama mesajı yayımladı. Genel Başkan Arpacı mesajında bilginin milletlere güç kazandırdığını ifade etti.

SİYAD Genel Başkanı Arpacı: “Eğitim, ülkenin geleceğini şekillendirme işidir” dedi.

  SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajda bir ülkenin gelecekte iyi derecede şekillenmesi için bilimsel, teknolojik ve ekonomik alanda olduğu kadar, insani değerler bağlamında da gelişimini sağlayacak en önemli unsurun eğitim olduğuna dikkat çekti.

Eğitim konusunun bir ülkenin geleceğini şekillendirme işi olduğunu, bundan dolayı da bilginin milletlere güç kazandırdığını ifade eden Arpacı şunları söyledi:

“Yeni eğitim ve öğretim dönemine başlamanın mutluluğunu çocuklarımızda görebilmekteyiz. Gözlerinin içi gülüyor.  Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimize az da olsa katkıda bulunmak, destek vermek en büyük arzumuzdur. Eğitim, ülkeler için çok büyük önem arz eden bir konu. Çünkü eğitim sayesinde alınan bilgiler milletlere güç kazandırmaktadır.  Ülkelerin geleceğini şekillendirmektedir. SİYAD ailesi olarak eğitimi önemsiyoruz.  İmkanlarımız elverdiğince üniversite öğrencilerimize destek olmaya, katkıda bulunmaya gayret edeceğiz. Bununla ilgili Eğitim Komisyonumuz çalışma başlattı. Kısa bir zamanda çalışmalarını sonuçlandıracağını umuyorum. Dün olduğu gibi bugün de Sinoplu üniversite öğrencilerimize destek olabilmek için elimizden gelen çabayı sarf etmeye devam edeceğiz. Çünkü bilgi kimdeyse, güç ondadır.  Bu vesileyle 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başta öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm öğrencilerimize başarılar getirmesini diliyorum. Milletimize hayırlı olsun.”

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2014, 09:13
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER