Tatbikat Gibi Sınav

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 12 Mart Pazar günü yapılacak olan YGS sınavı öncesi öğrencilerin heyecanını azaltmak ve sınavda nelerle karşılaşacaklarını görmeleri için prova sınavı yaptı.

Tatbikat Gibi Sınav

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gerze Meslek Yüksek Okulu ile işbirliği yapılarak ortaöğretim kurumlarında eğitim gören 12. sınıf öğrencilerine 04 Mart 2017 Cumartesi  günü YGS’nin birebir aynısının planlandığı YGS SON PROVA sınavı yapıldı.

Gerze İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğü’nce  yürütülen ‘Başarının Rehberiyiz’ projesi kapsamında yapılan sınav 04 Mart 2017 Cumartesi günü saat 09.00 da başladı. Deneme sınavına Gerze ilçemizde bulunan tüm 12. sınıf seviyesinde öğrenim gören 186 öğrenci katıldı.

Sınavdan önce hazırlanan sınav giriş belgesi ile sınav binasına gelen öğrenciler, girişte kimlik kontrolleri yapıldıktan sonra salonlara alındı.

Bazı öğrencilerin yanlarında kimlik belgesi olmadan sınava geldiği görülürken yanlarında bulundurmaları gereken belgeler ve sınav binasına getirilmemesi gereken eşyalar konusunda uyarıldı.

Öğrenciler salona geldiklerinde sınavda kullanacakları kalem, silgi ve kalemtıraşları hazır olarak sıraların üzerinde buldu.

Sınavın gerçek bir sınav formatına uygun olarak yürütülmesi, gerekli önlemlerin alınması, tam bir “prova” olması ve sağlıklı işlemesi için kontrollerin sıkı tutulması ve sınavda öğrencilerin gerçek YGS’de uyması gereken kurallara aynen uymaları sağlandı

Prova sınavlarını yerinde inceleyen Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar kısa bir konuşma yaparak tüm öğrencilere başarılar dilemesinin ardından Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, bütün öğrencilere başarılar dileyerek, prova sınavında tüm imkanları sağlayan Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktara sınavda görev alan tüm idareci ve öğretmenlere, kendilerine binalarını açarak destek olan Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne teşekkür etti.

 Öğrencilere 12 Mart Pazar günü girecekleri YGS sınavında başarılar diledi.






























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2017, 11:21

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER