Teşekkürler Öğretmenim…

24 Kasım Öğretmenleri Günü Coşku ile kutlandı.

Teşekkürler Öğretmenim…
HABERİN GALERİSİ
Öğretmenler Günü 2015

Öğretmenler Günü 2015

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e,  Başöğretmenlik ünvanın verildiği tarih olan 24 Kasım 1928 tarihinden beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmakta olan gün vesilesi ile ilk tören bugün saat:13.30’da Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı. Buradaki törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’ün yanı sıra, kurum amirleri, ilçemizdeki okullarda görev yapan öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.

Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına konulmasının ardından yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşımızın ardından tören programının kalan bölümünün gerçekleştirilmesi için Gerze Kültür ve Sanat Merkezine geçildi.

Saat:14.00’de başlayan kutlama programına Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkan V. Gülnur Özden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile öğretmenler, öğrenciler, kamu kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ve kalabalık sayıda vatandaş topluluğu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Öğretmenler Günü kutlama programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’ün günün anlam ve önemini belirttiği açılış konuşması gerçekleştirildi. “ Ben Bir Öğretmenim” adlı slayt gösterisi gerçekleştirildi. Bir öğrencinin “ Ben Öğretmenin” şiirini seslendirmesinin ardından, mesleğe yeni atananlar adına Neslihan Kutlu Kahraman öğretmenlik mesleği ile ilgili duygularını dile getirdi. İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünce ilçede faaliyet gösteren okullar arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin şiirlerini okuması ve ödüllerinin İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkan Vekili tarafından takdim edilmesinin ardından, adaylık sürelerini doldurmuş bulunan öğretmenlerin yemin merasimi gerçekleştirildi.

Emekliye ayrılan öğretmenler Sedat Işıdı ve Rıza Gençay’a hizmet belgeleri Kaymakam Bülent Bayraktar tarafından takdim edildi.

Hacer Bayrak tarafından hazırlanan ve Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen Harmandalı zeybek gösterisi izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasının finali Semih Beşcanlar yönetimindeki korunun sunduğu ve büyük beğeni ile izlenen müzik dinletisi ile sona erdi.

Fotoğraflar İçin Tıklayın.

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 16:01

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER