Turizm ve Otel İşletmeciliği birinci oldu.

Gerze Meslek Yüksek Okulunda programlar arasında düzenlenen bilgi yarışmasının finali 28 Mart 2012 Çarşamba günü Yüksekokul yemekhanesinde gerçekleşti.

  Bilgi yarışması finaline Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Dilek, Gerze Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut,  İlçe Emniyet Müdürü Hasan Akça, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gerze Müftüsü Ömer Yay,  İl Genel Meclisi Üyesi Cumhur Kurt, kurum müdürleri, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

 Bilgi yarışmasını Turizm ve Otel İşletmeciliği 2. Sınıf öğrencileri birinci, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 2. sınıf öğrencileri ikinci, Turizm ve Otel İşletmeciliği 1. Sınıf öğrencileri ise üçüncü tamamladılar.Çanakkale gezisi ve çeşitli hediyelerin verildiği yarışmanın sonunda birinci olan Turizm ve Otel İşletmeciliği 2. Sınıfı grubuna ödülleri Gerze Kaymakamı Metin Kubilay tarafından verildi.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay kısa bir konuşma yaparak, böyle bir yarışmanın düzenlenmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, bu tür etkinliklerin Gerze Meslek Yüksek Okulu’nun kurumsallaşması için çok önemli adımlar olduğunu ve devamının gelmesini belirtti. Ayrıca bu yarışmanın yeni yapılan Yüksekokul yemekhanesinde düzenlenmesinden de bahsederek, öğrenciler açısından çok önemli bir eksikliğin giderildiğini ve bu anlamda emeği geçen herkese başta Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut’a teşekkür etti.

  Programın sonunda da, Gerze Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut’un Doçentlik unvanını alması sebebiyle pasta kesildi ve akademik ve idari personel ile misafirler Sayın Turgut’u bu sebeple tebrik ettiler, başarılarının devamını dilediler. Sayın Turgut da kısa bir açıklama yaparak, kendisine sürpriz olduğunu, omuzlarımızdaki yükün daha da arttığını ve bu unvanı Yüksekokulumuz ve öğrencilerimiz için kullanacaklarını belirtti ve sürprizi düzenleyen öğretim elemanları ve okul personeline teşekkürlerini sundu.    

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2012, 12:46
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER