Turquoise Hotel Yetkilileri Gerze’de

Turquoise Hotel Yetkilileri Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Turquoise Hotel Yetkilileri Gerze’de

  TÜRK mutfağının en önemli temsilcilerinden olan ve bu alanda kendini sürekli yenileyen ismiyle adeta bir marka olan İsmet Tavşan ve ekibi Su Şefi Ahmet Usta, Yiyecek İçecek Müdürü, Kat hizmetleri Şefi ve İnsan kaynakları Müdürü Reyhan Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

  Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle yapılan toplantıda mutfak sanatı hakkında, yiyecek içecek hizmetleri alanında, kat hizmetleri alanında mesleki bilgilendirmeler ve daha önceden hotellerde staj yapan öğrencilere sektörde karşılaşılan sorunlar hakkında sorular sorularak karşılıklı  bilgi paylaşımları yapıldı.

Turquoise Hotel temsilcileri bu meslekte başarının yabancı dilden geçtiğini vurgulayarak öğrencilere başarının sırlarını öncelikle yapılan mesleğin bir sanat olduğunu, severek yapılması, sabırla çalışılması, eğitimin önemini ve turizm sektörünün geleceği için eğitim veren meslek liselerinin önemli okullar olduğunu anlattılar.

Okul Müdür Vekili Mehmet Fenercioğlu, kurum olarak uzun süreden beri Turquoise Hotel ile beceri eğitimi çalışmalarında işbirliği halinde olduklarını ve bu durumdan her iki tarafında memnun kalındığını ifade etti. Meslek dersleri öğretmeni Ertan Bekgöz’de, Turquoise Hotel ile öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi yeni bilgi ve beceri kazanmaları açısından önemli bir işletme olduğunu bu işbirliğinin sürekli olması gerektiğini söyledi.

Okul yönetimi kurum adına, “Turquoise Hotel yetkililerinin ülkenin en güneyi olan Antalya Side’den kalkıp, ülkenin en kuzeyinde yer alan Sinop Gerze’ye gelmelerini ve okulumuz Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etmelerinden dolayı başta büyük usta İsmet Tavşan ve ekibine teşekkür ederiz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 16:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
ertan bekgoz
ertan bekgoz - 9 yıl Önce

buyuk ustamiz ismet tavsana ve ekibine sonsuz tesekkurler

banner381
SIRADAKİ HABER