Vali Derse Katıldı.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü personelince öğrencilere verilen Ülke bütünlüğü aleyhine faaliyet gösteren terör örgütleri konulu derslere Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz'de katıldı.

Vali Derse Katıldı.

  İlimiz Emniyet Müdürlüğü personelince öğrencilere yönelik bilgilendirme çalışmaları devam ediyor. Amaç, ülke bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren terör örgütlerinin propagandalarını etkisiz kılmak, söz konusu örgütlerin eleman temini konusunda yürütecekleri faaliyetler ile ilgili olarak gençliği ve kamuoyunu aydınlatmak ve bilinçlendirmek, üniversite ve lise gençliğinin terör örgütleri tarafından hazırlanan tuzaklara düşmelerini önlemek, örgütlerin gerçek yüzlerini deşifre etmek. Bir amaç da polisin, dolayısıyla devletin her zaman öğrencilerin yanında olduğunu hissettirmek ve okullarda güvenli eğitim ortamlarını sağlamak.

  Bu çerçevede İl Merkezindeki Fen, 75. Sağlık Meslek, Atatürk, Anadolu Öğretmen ve Sinop Liselerinde öğrenim gören ve üniversite sınavına hazırlanan son sınıf öğrencilerine slâyt ve film gösterimi eşliğinde “Gençlik ve Güvenli Gelecek” konulu konferanslar düzenleniyor. Sinop Lisesinde okuyan 85 öğrenciye verilen konferansa, Sinop Valisi Dr. Ahmet CENGİZ de katıldı ve emeği geçenlere teşekkür etti. Söz konusu konferans, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 2012-2013 eğitim-öğretim yılı boyunca hem il merkezimizde hem de ilçelerimizde bulunan liselerde verilmeye devam edilecek.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2013, 10:12
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER