Vali KÖŞGER Öğrencilerle Bir arada

Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞGER ve Rektör Prof. Dr. Recep BİRCAN, Sinop üniversitesi öğrencileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Vali KÖŞGER Öğrencilerle Bir arada

  Aralık ayı içerisinde Sinop Üniversitesinde düzenlenen tanışma çayında Vali Yavuz Selim KÖŞGER, Garnizon Komutanı J. Albay Osman COŞKUN, Emniyet Müdürü Şeref AYTEKİN ve Rektör Prof. Dr. Recep BİRCAN ile yemek yiyecek öğrenciler için kuralar çekilmişti. Kuralar sonrası belirlenen öğrenciler ilk olarak Vali Yavuz Selim KÖŞGER ile buluştu.

Yelken Kulübü Restoranında öğrencilerle bir araya gelen Yavuz Selim KÖŞGER’in onur konuğu ise Recep BİRCAN oldu. Gecede Vali Yavuz Selim KÖŞGER ve Rektör, yemeğe katılan öğrencilerle tek tek tanışarak, onların arasına karıştı. Gece boyunca öğrencilerle sohbet eden ikili Sinop’u ve Üniversiteyi öğrencilerin ağzından dinledi. İsteklerini ve sorunlarını anlatan öğrenciler, sorunların çözülmesi noktasında ikiliden yardım istedi. Vali KÖŞGER ve Rektör BİRCAN da öğrencilere sorunların çözümü için yapılabilecekleri anlatarak, bazı tavsiyelerde bulundu. Gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler ikiliye teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Recep BİRCAN da öğrencileri ağırladığı ve onlarla yakından ilgilendiği için Vali Yavuz Selim KÖŞGER’e teşekkürlerini iletti. 

Canlı müzik eşliğinde yenilen yemeğin ardından, gecenin anısına Valilik tarafından öğrencilere hediyeler verildi.  

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 11:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram DEMİRCİ
Bayram DEMİRCİ - 10 yıl Önce

sayin valim, bizde isteriz.

banner381
SIRADAKİ HABER