Yakından Tanıdılar

İlçemiz Ortaöğretim Kurumlarından Gerze Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Ankara ve Eskişehir illerini kapsayan Üniversite tanıtım gezisi düzenledi.

Yakından Tanıdılar

Okul Matematik Öğretmeni Ayhan DÖNMEZ, Felsefe Öğretmeni N.Semih BEŞCANLAR ve Rehber Öğretmen Elif ŞAHİN refakatinde gerçekleştirilen gezide öğrenciler, Ankara ve Eskişehir’deki Üniversiteleri gezerek, bu Üniversitelerin imkanları, fakülteleri, fakültelerinin özellikleri, laboratuvarlar, üniversite yaşamı v.b. konularda birebir bilgi edinme imkanına sahip oldular.

Önce, (TOBB  ETÜ) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret eden Gerze Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, bir vakıf üniversitesi olan bu kurumun fakülteleri ve bölümleri, mezun olanların iş imkanları ile ilgili olarak bizzat Öğretim Görevlilerinden bilgi edindiler.

Buradan ayrılan öğrenciler önce Hacettepe Üniversitesi ve ardında (ODTÜ) Orta Doğu Teknik Üniversite’sindeki tanıtım ve kampüs turu programlarına katıldılar. Aynı gün Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret eden öğrenciler ikinci gün Eskişehir’e geçerek Anadolu Üniversite’sinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), Fen Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, İletişim Bilimleri Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Mimarlık ve Tasarım Fakülte’lerini gezerek, ilgili öğretim elemanlarından bilgi edindiler. Eskişehir’in Tarihi ve Turistik yerlerini gezen öğrenciler 21 Kasım Cumartesi günü İlçemize geri döndüler.

Okul Müdürü Safter SOYDAN “Öğrencilerimizin ufkunu açan, motivasyonlarının artmasını sağlayan bu gibi etkinlikleri Okul İdaresi olarak her zaman destekleyeceklerini belirterek gezide öğrencilere rehberlik eden öğretmenlere teşekkür etti.”































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2015, 14:22

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER