Yaz Tatili Başladı

Okulların tatil olması ile karnelerini alan öğrenciler sevinç ve hüznü birlikte yaşadılar.

Yaz Tatili Başladı

  2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının sona erdiği 12 Haziran 2015 Cuma günü karneleri alan öğrencilerin sevinçlerini sizlerle paylaşmak amacıyla ilçemiz Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okuluna gittik. Okulun bahçesi deyim yerinde ise ana baba gününe dönmüştü. Karne heyecanını çocukları ile paylaşmak isteyen öğrenci velilerini sayısı nerede ise öğrencilerin sayısını buluyordu.

 Okul bahçesinde, mezun olan öğrencilerden, öğretmenlerine ve alt sınıflarda kalan arkadaşlarından ayrılacak olmanın üzüntüsü ile birbirlerine sarılarak ağlayan öğrencileri de, karnesindeki başarının sevincini velileri ile paylaşanlar da, bekledikleri karneleri alamayanların üzüntülerini görmekte mümkün idi.

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulundaki karne töreninde okulun özel sınıfı aldıkları karnelerinin heyecanını öğretmenleri ile birlikte paylaştılar.

Okul Müdürü Recep Barış Varoğlu Karne töreni ile ilgili olarak yaptığı veda konuşmasında, öğrencilere tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini tavsiye ederken, okulun bir yıllık faaliyetleri ve başarıları hakkında bilgiler verdi.

Okul öğrencilerinin yıl içinde katıldığı spor ve resim yarışmalarında derece alan öğrencilere belgelerini takdim eden Müdür Varoğlu öğrencileri başarılarından dolayı kutladı ve öğrencilere iyi tatiller diledi.

Tören İstiklal Marşımızın okunmasının ardından sona erdi.






























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2015, 14:36

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER