Yeni Kitabı Çıktı

Gerze 1.Çocuk Kitap Günleri için ilçemize gelen Yazar Nihat Gökmen’in içeriğinde Sinop ve Gerze’ye yer veren kitabı çıktı.

Yeni Kitabı Çıktı

5-6-7 Haziran 2017 tarihlerinde ilçemizde ilk kez düzenlenen Gerze 1.Çocuk Kitap Günlerine katılan Yazar Nihat Gökmen, “Uçan Çocuklar” ismiyle yayınlanan yeni kitabında Sinop ve Gerze’ye de yer verdi. Yazar Nihat Gökmen 16-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Sinop Çocuk Kitapları Günlerinde okurlarıyla bir araya gelerek kitaplarını imzalayacak.

UÇAN ÇOCUKLAR

Engin Tendürek Dağı’nın tepesinde sürülerini otlatmakta olan iki çoban, öfke ile havlayan köpeğin gösterdiği noktaya ulaşırlar. Düşlerinde bile göremeyecekleri tuhaf bir şeyle karşı karşıya kalırlar.

Karşılarında altı metre çapında bir şeyi görürler. Merak içinde şaşkın bakışlarla onu incelerken, birden bire yukarıdaki kapı ardına kadar açılır. Telaş içinde geriye kaçan çocuklar, ne yapacaklarını bilemezler. Araçtan yükselen garip ses, onları içeriye davet eder. Korku içinde bocalayan çobanlar, çaresizlik içinde merdivenleri tırmanarak UFO’nun içine girerler.

Karşı karşıya oldukları şeyin bir UFO olduğunu anlarlar. Bir süre sonra araç havalanarak gökyüzüne yükselir. Artık nefes kesen olayların biri bitmeden, bir ötekisi başlar!.. İlkönce Ağrı Dağı’nın tepesine, ardından Cerattepe’ ye, Kaçkar Dağları’na, Ayder’e ,Uzun Göle, Gerze’ye Sinop’a ulaşırlar. Hiç beklemedikleri bir anda uzayın derinliklerindeki Gizli Gezegen’de soluğu alırlar. En sonunda tekrar yerküreye ulaşır, Mardin’e ve Midyat’a inerler.

Uçan Çocuklar isimli kitaba ulaşmak için sabırsızlanan okurlar internet üzerinden de kitabı satın alarak Yazar Sinop'a geldiğinde imzalatabilir.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER