2013’de Doğal Gaz Sinop’ta

Gerze AK. Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, Gerze Belediyesi Meclis Üyesi Sadık Zor ve yönetim kurulu üyeleri Acısu köyü bölgesine nakli yapılan doğal gaz borularının boşaltıldığı bölgeyi ziyaret etti.

2013’de Doğal Gaz Sinop’ta

  2011 yılında ihalesi yapılan Bafra Sinop doğal gaz boru hattı döşemesini alan şirketin şantiye şefi Musa Yaşan, kuş bakışı 109 km. engebeler dahil 112 km. olan Bafra Sinop arası doğal gaz boru hattının Bafra’dan 20 km. sinin yapıldığını 40 km. de hattın geçeceği güzergâh temizlenerek açılmaya başlandığını anlattı. Doğal gaz geçecek güzergâhlara tırlarla boru naklinin devam ettiğini bildiren Musa Yaşan şu ana kadar 18 tır Hacıselli, 12 tır Yenikent Çeçe köyü mevkiine, 12 tır Gerze Acısu köyü mevkiine ve 16 tır Gerze Karlı köyü Mevkiine gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Musa Yaşan Ayrıca Bafra Sinop doğal gaz hattının 2013 yılının bu aylarında bitirilerek doğal gazın Sinop’a verileceğini, bundan sonraki bölümün ise yerel yönetimler tarafından devam edeceğini anlattı.

Gerze AK. Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu bu yatırımın ilçemize ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını yatırıma emeği geçen herkese teşekkür etti.











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2012, 08:02
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER