Ekonomik Krizler Masaya Yatırıldı

Gerze MYO’da gerçekleştirilen konferansta Türk ekonomisinde yaşanan krizler tartışıldı.

Ekonomik Krizler Masaya Yatırıldı

Gerze Meslek Yüksekokulunca 05 Nisan 2016 tarihinde, okulun konferans salonunda düzenlenen ve Bağımsız Denetçi-Serbest Muhasebeci-Yazar Dursun Ali Yaz’ın konuşmacı olarak katıldığı, “Sebepleri ve Sonuçları ile Türk Ekonomisinde Krizler” konulu konferansa, Gerze MYO Müdürü Yar. Doç. Mustafa Öztoprak, Müdür Yardımcıları Funda İnce ve Mehmet Keskin, akademik ve idari personel, Boyabat ve Ayancık MYO’dan katılan konuk öğrenciler ve okulun Muhasebe Uygulamaları Bölümü öğrencileri katıldılar.

Gerze MYO’da eğitim verilen branşlarla ilgili olarak gösterilen tanıtım filminden sonra, okulun Radyo TV Bölümü öğrencilerinden Tuba Horuz tarafından yapılan açış konuşması ve ardından konuşmacı Dursun Ali Yaz’ın biyografisinin sunumunun ardından gerçekleştirilen konferansa, Ekonominin tarihçesi ve bir bilim dalı olarak ortaya çıkışı ve dünyada ve ülkemizde yaşanan, Amerika’daki 1929 krizi ve ülkemizdeki 2001 krizi, sebepleri sonuçları ile ülke ve dünya ekonomisine etkileri hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı. Üretim ve ekonomi ilişkisinin de bütün yönleri ile masaya yatırıldığı, ekonomik krizlerin insanlar ve ülkeler açısından önemine, bilgilenme ve donanımlı bir insan olarak çalışma hayatına atılmanın, yine yaşamdan ve çalışma hayatından örnekler sunularak verildiği konferans, Gerze MYO Müdürü Yar. Doç. Mustafa Öztoprak’ın konuşmacı Dursun Ali Yaz’a okulun plaketinin takdimi ile sona erdi.

Konferans vesilesi ile ek binaların yapımının ardından ilk kez görme imkanı bulduğumuz Gerze MYO kampüsünün, ülkede marka olmuş fakülteleri aratmayacak seviyede, öğrenci için her şeyin düşünüldüğü ve çağdaş bir eğitim için tüm imkanların sunulduğu bir düzeyde olmasını görmekten duyduğumuz memnuniyeti de ayrıca ifade etmek istiyoruz.

Gerze’mize bu ölçüde kaliteli bir eğitim imkanı sunmada emeği geçen her kademedeki çalışanlara teşekkürler ediyoruz.














Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 10:16

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER