Esnafın kullandığı kredi 3 milyona dayandı.

Gerze Esnaf Kefalet Kooperatifi 45. Olağan genel kurulu yapıldı.

Esnafın kullandığı kredi 3 milyona dayandı.
20 Mart 2011 tarihinde Say Bar’da gerçekleşen genel kurul toplantısına Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın’da katıldı.
Saat 11.00’de verilen yemeğin ardından toplantıya geçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Gerze Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Topçu katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında, 5 Nisan 2008 tarihinde devraldıkları yönetimle çok büyük işler yaptıklarını, kullanılan kredi oranının %191 artış göstererek, 2.663.513 Liraya ulaştığını söyledi.
Bu süre içinde esnafın kullandığı kredinin 35.000’den 50.000’e çıkarıldığı ve vadenin 4 yıla kadar uzatılabildiğini anlattı.
Yeni çıkan yasa sonrası yapılacak vergi ve SSK borçlarıyla ilgili yapılandırmadan bahseden Topçu, şoför esnafını da yeni belgelerle ilgili bilgilendirdi.















Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

sevgili hüseyin topçu göreve gelir gelmez işe eski üyelerin kayıtlarını silmekle başladınız.diyorsunuz ki göreve gelir gelmez kredilerde %191 artışla kredi verdik.peki sorum şu size o zamanki icralık esnaf sayısıyla şimdiki sayı nedir ? esnaf odasınin günü geçmiş ne kadar alacağı var? bir sorumda şu olacak her esnafın ortak sıkıntısı şu neden kredilerde çifte standart uyguluyorsunuz? bazı esnaflar 10bin tl kredi çekmek için müracaatlarında kefil ve hipotek istenirken siz trafından bazı esnaflar dan neden istenilmez ? ayrıca 10 bin tl lik bir kredi için hem 2 kefil hemde esnafın 80-90 milyarlık evine neden hipotek koyduruyorsunuz ? bu sorularıma cevap veririseniz memnun olurum ?

gerzeli 2
gerzeli 2 - 13 yıl Önce

Sevgili yorumcu yapmış olduğunuz konularla ilgili görüşlerinizi ve sorularınızı yapılan Genel Kurulumuza iştirak ederek Kanuni temsilciler ve Değerli Esnafımızın huzunda sormuş olsaydınız daha memnun olurdum.Yinede size teşekkür ederim.Sormuş olduğunuz konularla ilgili işlemlerin kanuni yükümlülük çerçevesinde yapıldığını görmeniz, ayrıca geniş şekilde bilgilendirilmeniz için Kooperatifimizin Başkanı ve Yönetim Kurulu, ayrıca Personelimiz tarafından ilgili konularda aydınlatma yapılacaktır.Saygılarımla,

gerzeli
gerzeli - 13 yıl Önce

Yapmış olduğum yorumuma hüseyin bey adına cevap veren arkadaşım toplantıya katılmadım çünkü yönetminizin yaptıklarından memnun olmadım diye ooraya katılmadım.Gelelim sorularıma kapalı kapılar ardında cevap verme teklifinize neden burada açıklama yapıp halkımızı esnafımızı bu konuda aydınlatmıyorsunuz .Esnafıımızın yönetminizden memnun olduğu kanıtınıa nasıl vardınız acaba .Yönetmelikte olduğunu söylediğiniz 10bin tl lik kredi başvurusuna 1 adet esnaf kefil ve bir adet çalışan memur kefil artı mülk hipoteği gibi şeylerin istenildiği hangi yönetmelikte yazıyor acaba ?Banakalar bile sizin kadar acımasız değil çalıştığınız halk banksı bile uygulamalarınızdan memnun değil hüseyin bey adına konusan arkadasım.BEN KAPALU KAPILAR ARDINDA CEVAP İSTEMİYORUM HALKIN BULUŞTUĞU BİR SİTEDE HERKEZİN OKUDUĞU BİR YERDE BUYRUN CEVAPLAYIN UYGULAMANIZI SAYGILARIMLA !

banner381
SIRADAKİ HABER