Hedef İşsiz İnsan Bırakmamak

Sinop İl’indeki istihdam sağlayıcı 3 kuruluş Gerze’de bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Hedef İşsiz İnsan Bırakmamak

  Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’in girişimleri sonucu Sinop İş Kur İl Müdürlüğü, Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ve Sinop KOSGEB İl Müdürlüğü Müdürleri ve personeli de dahil olmak üzere Sedef Okur’ un sunumları ile gerçekleştirilen ve 04 Nisan 2013 günü saat 14.00 de Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan toplantıya Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Sinop İş Kur İl Müdürü Mikail Gökarslan, Sinop Sosyal Güvenlik İl Müdürü Yaşar Yılmaz, Sinop KOSGEB İl Müdürlüğü Kobi Uzman Yardımcısı Gürkan Gürcan, Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gerze Halk Eğitim Müdürü Nazım Aksu, Gerze Orman İşletme Şefi Mustafa Ertekin, Gerze Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Şevket Terkan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Halil İsa Çelik, AK Parti Gerze ilçe Başkanı Kadir Gündoğdu,  AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Cumhur Kurt, muhtarlar, esnaflar ile vatandaşlar katıldı.

  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Gerze Kaymakamı Metin Kubilay yaptığı açılış konuşmasında; ”Gerze’nin geleceği için çalışıyoruz, bu amaç doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerze’nin daha iyi bir noktaya gelmesini istiyoruz. 6 aydır bu programın gerçekleşmesi için büyük çabalar sarf ettik. İş olanaklarının geliştirilmesi demek, ilçemizin ekonomisinin de büyümesi demektir.” dedi.

 Sinop İş Kur İl Müdürü Mikail Gökarslan kurumunun görev alanına giren konularda katılımcıları bilgilendirirken, kurum çalışanları Gönül Elbir ve Aslı Yüksel kurumları ile ilgili sunumları gerçekleştirerek, konu hakkında katılımcıların sorularını cevaplandırdılar.

  SGK Sinop İl Müdürü Yaşar Yılmaz’ın da kurumunun çalışmaları hakkında detaylı bilgileri aktarmasından sonra kurum eğitim şefi Murat Gümüşsoy kurumunun sunumunu gerçekleştirdi, katılımcılardan gelen soruları cevapladı.

KOSGEB İl Müdürlüğü Kobi Uzman Yardımcısı Gürkan Gürcan’ ın da kurumu ile ilgili bilgilendirme, sunum ve soruları cevaplamasından sonra, toplantı katılımcılara fıstık çamı fidanı dağıtımı ile son buldu.


































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2013, 11:51
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER