Sanayicilerle Buluşdu

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Organize Sanayi Bölgesinde her ay bir sanayi tesisinde yapılan toplantılar kapsamında Organize Sanayi Bölgesinde tesisi bulunan sanayicilerle Simfleks Fabrikasında bir araya geldi.

Sanayicilerle Buluşdu

  Organize Sanayi Bölgesinde tesisi bulunan sanayicilerin sorun ve taleplerinin dinlendiği toplantıda geçen toplantılarda dile getirilen ve çözüme kavuşturulan sorunlar hakkında sanayicilere bilgiler verildi,

Toplantının akabinde Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, beraberindekilerle birlikte sim ipliği üretimi yapan Simfleks fabrikasını gezerek, fabrika yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirilen toplantıya; İl Jandarma ve Garnizon komutanı J. Alb. Şefaattin Serten, Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Yunus Biner, Valilik Yatırım Danışmanı Hayati Yaşar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Feridun Delen, İl Milli Eğitim Müdürü Dr.Şaban Karataş,İş Kurum Müdür Vekili Fikret Bilgili, KOSGEB Müdürü Gürsel Kızılarslan, KUZKA Sinop Yatırım Ofisi Sorumlusu Berkol Alevli, OSB Bölge Müdürü Ramazan Ustabaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici ve Organize Sanayi Bölgesinde tesisi bulunan sanayiciler katıldı.




Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 09:36

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER