Yerimizde Saymayacağız.

Sinop Valisi Dr. Ahmet CENGİZ’in başkanlığında yatırımcı daire amirlerinin de katıldığı, İlimizdeki yatırımların izlenmesi, kurumların arasındaki koordinasyonun takibi ve yatırımlarla ilgili inşaatların son durumlarının ele alındığı toplantı, Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yerimizde Saymayacağız.

Sinop’un, butik il konumunda olmasına rağmen yatırımların yeterli düzeyde bulunmadığını belirten Sinop Valisi Dr. Ahmet CENGİZ toplantıda yaptığı konuşmada; “Yatırımlarla ilgili projeleri evlatlarımız gibi görüp özenle takip edeceğiz. Biz yerimizde saymayacağız devamlı ileriye yürüyeceğiz, gürültü yapmak yerine proje üreteceğiz, iş yapacağız. Bunları gerçekleştirirken kurumlar arası koordinasyona özen göstereceğiz, işlerimizi yakından takip edeceğiz. Bu yıl içinde yakaladığımız başarılı çalışmaları önümüzdeki yıl bir üst seviyeye çıkarmak için çalışmalara aralıksız devam edeceğiz. Çalışmalarımızda heyecanı ve motivasyonu kaybetmeyeceğiz.” dedi.

Daha sonra yatırımcı kuruluş temsilcileri tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler sunuldu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2012, 13:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
yatırımcı bilgi merkezi - yabi̇mer
yatırımcı bilgi merkezi - yabi̇mer - 7 yıl Önce

yatırım demek istihdam demek. i̇stihdam ise ancak yeni yatırımlarla desteklenirse kalıcı olur. sinop gibi güzel bir memlekete yatırım yapmak istihdama katkı sağlamak istiyorsanız aşağıdaki linki inceleyin derim. tüm kurumlardan sahibinden ayrıca hazineden uygun yatırım fırsatlarını göreceksiniz çok fazla ödemeden yatırımlarınıza başlangıç yapabilirsiniz. ayrıca yabancı yatırımcılar içinde haritadan bulma özelliği çok etkin.
https://kralilan.com/haritada-ara

banner381
SIRADAKİ HABER