16 Öğrenci Kitap Yazdı

Atatürk Ortaokulu öğrencileri “Yağmur Kuşağı” adlı kitap yazdı.

16 Öğrenci Kitap Yazdı

  03 Mayıs 2013 Cuma günü saat 11 15 de Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gerze Atatürk Ortaokulu Okul Müdürü Hasan Kaya, Türkçe Öğretmeni Fatih Arslan ve okul öğrencileri İrem Yanık, Arzu Karameşe, Ayşe Sayar, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ettiler. Öykü, deneme ve şiirlerin yer aldığı “Yağmur Kuşağı” isimli kitabı hazırlayan öğrenciler tarafından imzalanan kitap, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’a takdim edildi. Kitap, 16 öğrencinin ve 2 öğretmenin toplam 18 kişinin öykü, deneme ve şiir türündeki eserlerinden oluşuyor.
  Gerze Atatürk Ortaokulu Müdürü Hasan Kaya yaptığı konuşmada, “Sizlerin desteğini alarak, sizin öncülüğünüzde okuma çalışmaları yapıyoruz. Okulumuzda okuma çalışmalarına önem veriyoruz Atatürk Ortaokulu olarak çocuklarımızın akademik başarısının yanı sıra sosyal ve kültürel olarak gelişmelerini sağlayacak çalışmaları bundan sonra da daha profesyonel bir şekilde yürütmeye devam edeceğiz.” dedi. Gerze Kaymakamı Metin Kubilay eğitime verdiği önemi belirterek bu kitabın yenilere vesile olmasını diliyorum diyerek kitapta emeği olanları tebrik etti.

Haber: Nurgül Gençay









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2013, 10:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan erdoğan
hakan erdoğan - 11 yıl Önce

atatürk okulu her yıl yeni bir etkinlikle öğrencileri hayata hazırlıyor. emeği geçenleri takdir etmemek elde değil

Öğretmen
Öğretmen - 11 yıl Önce

öğrencileri ve öğretmen arkadaşları tebrik ederim.
Atatürk ortaokulu Gerze de bir yeniliğe daha imza atmış oldu.

Bayram DEMİRCİ
Bayram DEMİRCİ - 11 yıl Önce

yağmur kuşaği ekibini yürekten kutluyorum. başarilarinizin devamini ve güzel haberlerinizi her daim bekliyoruz. bayram demirci türk eğitim sen ilçe başkanı

LEYLA TUNA
LEYLA TUNA - 11 yıl Önce

atatürk ortaokulunu yürekten tebrik eder,emeği̇ geçen idareci,öğretmen ve öğrencilerimize başarilar dilerim.

banner381
SIRADAKİ HABER