168 Yıllık Beraberlik

Teşkilatın 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk koyuldu.

168 Yıllık Beraberlik

  Atatürk Anıtı önünde saat: 10.00 da gerçekleştirilen törene Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Doğan Çetin, Gerze İlçe Emniyet Müdür vekili Başkomiser Ayhan Şardağ, Emniyet Müdürlüğü Personeli, emekli polis memurları, protokol, öğrenciler ve vatandaşlar ile polis kıyafeti giydirilmiş minikler katıldılar.

  Törene sunucu polis memuru Vedide Tokur’un açış konuşmasından sonra Gerze İlçe Emniyet Müdür vekili Başkomiser Ayhan Şardağ’ı çelenk koymak üzere davet etmesiyle başladı. Emniyet Müdür vekili Ayhan Şardağ ve iki emniyet görevlisinin İlçe Emniyet Müdürlüğü çelengini Atatürk Anıtına koymasından sonra, saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Gerze İlçe Emniyet Müdür vekili Başkomiser Ayhan Şardağ yaptığı konuşmada, günü kutlamaktan duyduğu gururu şahsı ve teşkilatı adına törene katılanlarla paylaştığını belirterek başladığı konuşmasına, milli dayanışma, adalet, hukukun üstünlüğü ve Atatürk milliyetçiliği ilke ve değerlerini ışığında, kurumlar arası dayanışma ile görevlerini sürdürmeye çalıştıklarını belirten Şardağ, hukukun üstünlüğünün toplum yapısında hakim kılmanın önemine vurgu yaptı. Çağdaş toplumları ayakta tutan güvenlik ve huzurun asıl kaynağının güvenlik birimleri değil sivil toplum kuruluşları olduğunu ifade eden Gerze İlçe Emniyet Müdür vekili Şardağ, asıl başarının halktan alınan destekle birlikte yakalandığını belirterek sözlerini noktaladı.

  Kutlama törenlerine saat:13.30 da İlçe Emniyet Müdürlüğündeki tebriklerin kabulü yapılacağı duyurusu ile son verildi.















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2013, 09:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
YAMACUKLU
YAMACUKLU - 11 yıl Önce

polis haftasini ve 10 nisan polis bayramini kutluyor. zor şartlar altinda gece gündüz, bayram tatil demeden halkin huzuru için çalişan polis teşkilati mensublarina huzur, sağlik ve başarilar diliyorum.

banner381
SIRADAKİ HABER