19 Mayıs Kutlamaları Başladı

19 Mayıs kutlamaları Gençlik Yürüyüşü ile başladı.

Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde 15 Mayıs 2016 Pazar bugün saat 10 30 da Gençlik Yürüyüşü ile başladı.

Eski ceza evi önünde toplanan öğretmen ve öğrenciler bando takımı eşliğinde eski karayolu, Bayraktar caddesi ve okullar caddesi üzerinden Hükümet Konağı önüne kadar Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirdi.

Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen çelenk koyma törenine Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin sunulması, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Gerze Anadolu İmam Hatip Öğrencilerinden Dilara Eraltan’ın gençlik adına konuşması, yine aynı okuldan Ünzile Karakütüğü 19 Mayıs adlı şiirini okumasıyla program Gerze Belediyesi tarafından hazırlanan ikram ile son son buldu.
























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2016, 12:57

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
trbzon34
trbzon34 - 8 yıl Önce

herşey çok güzelde bir de türkiye için başkanımıza destek olsanız ülke için istikrar için çok çalıştı ailecek çok çalıştılar biraz türk halkını ve gelecğini düşünüp onlara maddi manevi destek olsanız bırakın kılıçdaroğlunu

banner381
SIRADAKİ HABER