23 Nisan Coşkuyla Devam Ediyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri coşkuyla devam ediyor.

23 Nisan Coşkuyla Devam Ediyor

  Hava muhalefeti nedeniyle Kapalı spor salonunda gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Cumhuriyet Savcısı Uğur Doğan Çetin, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürleri, ilçe okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

  Atatürk ve şehitler huzurunda yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve Haşim Zehra Tarı İlkokulu Müzik Öğretmeni M. Ali Diri yönetiminde İstiklal Marşımız okundu. Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından ilçemiz okullarında çeşitli alanlarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri protokol tarafından verildi.

  Programın devamında yine ilçemiz okullarının hazırladığı şiir dinletileri, halk oyunları, miniklerin dans gösterileri, piyona ve keman dinletileriyle devam etti.
  Gerze Belediyesinin hazırladığı 23 Nisan Çocuk Festivali 23 Nisan 2015 Perşembe (Bu akşam)  saat 19 00 da Gerze Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek.

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 23:14

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER