41. Festival Başladı

41.Gerze Kültür ve Sanat Festivali Atatürk Anıtına çelenk koyulması ile başladı.

41. Festival Başladı

  Geleneksel Sinop Gerze Kültür ve Sanat Festivali kutlamaları 02 Ağustos 2014 Cumartesi günü Atatürk Anıtına çelenk koyulması ile başladı. 02 – 03 Ağustos 2014 tarihleri arasında 2 gün sürecek olan festival için çelenk koyma merasimi saat:18.00’ de Atatürk anıtı önünde gerçekleşti. Çelenk koyma merasimine CHP Grup Başkanvekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Gerze Kaymakamlığına vekaleten bakan Dikmen Kaymakamı Alpaslan Altınışık, Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, kuruluşlarının temsilcileri gösteri grupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  Belediye Başkanlığı çelenginin Atatürk Anıtına konulmasından sonra, Atatürk ve şehitlerimizin manevi huzurlarında 1 dakikalık saygı duruşu ve bando eşliğinde İstiklal Marşımız okunmasının ardından Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklının yaptığı açılış konuşmasının ardından kortej düzenine geçilerek festival programının uygulanacağı iskele ve liman mevkiindeki stantlar gezildi. İskele mevkiindeki alanda çeşitli illerden gelen ekiplerin halk oyunları gösterilerinden sonra aynı alanda bulunan fotoğraf ve karikatür sergileri gezildi.





























































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 11:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet atçı
ahmet atçı - 10 yıl Önce

berbat bir festivaldi

deli gerzeli
deli gerzeli - 10 yıl Önce

berbattı madem neden katıldın boş yere yer kaplamışsın :)

tuncay ermiş
tuncay ermiş - 10 yıl Önce

belediyede haklı madem halk yorum yapıyor bu bütçe meselesi yapın emlak vergilerine zam çöp paralarına zam esnafın rutsatlarına zam ki gelir gelsin güzel bir festival olsun cepten para çıkmadan halk oturtugu yerden begenmeme yapıyor yorum yapıyor bedava yorum olmaz pamuk eller cebe demeli sen aidat verme apartman yönetimini eleştir olcak şeymi

banner381
SIRADAKİ HABER