50 000 TL Bağış

İstanbul The Green Park Hotel’de tanıtım ve destek yemeğine yaklaşık 1 000 kişi katıldı.

50 000 TL Bağış

Yıllardır süren çalışmalar sonucunda dış kaba inşaatı biten proje çalışmaları binanın içerisinde sürdürülmeye başladı. Türkiye’de eşine ender rastlanır bir proje olan Yaşlılar Evi’nde Sinoplu hemşehrilerimizin yoğun katılım sağladığı bir gece ile birlikte 18 Şubat 2017 tarihinde İstanbul The Green Park Hotel’de tanıtım ve destek yemeği düzenlendi.

Geceye CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Engin ALTAY, İstanbul Milletvekili Ali ÖZCAN, Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, Maltepe Belediye Başkanı Ali KILIÇ, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat ÖRNEK, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer ŞİMŞEK, Dikmen Belediye Başkanı Saim İSTANBULLU, Avukat Ramazan ÜTÜK, Dikmen Eski Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK, Prof.Dr. Bahri OLGUN, Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Arif KUŞÇU, Sinop ili ve ilçe Dernekleri ile birlikte yaklaşık 1 000 kişilik davetli katıldı.

Yaşlılar Evi Projesinin tanıtım filmiyle başlayan gecede açılış konuşmasını Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI gerçekleştirdi. Belovacıklı yaptığı konuşmada;” Ataşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı geceye yoğun katılım gösterdiğiniz için hepinize saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Hepimiz yıllar geçtikçe yaşlanıyoruz. Durum böyle olunca da hayatta hiçbir şeyin güvencesi olmadığını da öğrenmiş bulunuyoruz. Bizler de bu duygu ve düşünceler ile başlattığımız projede ilçemize Yaşlılar Evi yapmaya karar verdik. Oldukça modern, yaşanabilir ve en önemlisi 7/24 takip edilecek olan kamera sistemi ile güvenilir bir merkez kuruyoruz. Dış kaba inşaatı biten projemizde iç detaylara yoğunluk vermeye başlıyoruz. Sizlerin de sağladığı katkılar ile birlikte 2017 yılı içerisinde binamızı hizmete sunacağız. Destek ve katılımlarınızdan dolayı başta bize bu imkanı sağlayan Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İLGEZDİ’ye ve siz değerli katılımcılara teşekkür ediyorum .” ifadelerini kullandı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu gecede konuşmalarını yapmak üzere sahneye Eski Dikmen Belediye Başkanı Rexson İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Hüseyin  YÜKSEK davet edildi. YÜKSEK yaptığı konuşmada Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’nın yaptığı bu projeye çok önem verdiğini belirtirken her zaman olduğu gibi maddi ve manevi desteğini sürdüreceğini belirtti. Konuşmasına devam eden YÜKSEK; hayatta hiçbir şeyin öncesinde bilinemediğini günler geçtikçe yalnızlığın öneminin arttığını ve bu doğrultuda yaşanabilir bir Gerze için bu projenin çok önemli olduğunu niteledi. Dikmen Eski Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK konuşmasının son bölümünde Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet AYDIN’a 50.000 TL değerinde yardım çeki takdim etti.

İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Engin ALTAY, Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ ve Maltepe Belediye Başkanı Ali KILIÇ’ın konuşma gerçekleştirdiği davette verilen mesajlar gerçekleştirilen projenin çok doğru olduğu ve Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’nın bir kez daha örnek bir Belediye Başkanı olduğu yönünde oldu.

Düzenlenen gece ardından; Bu yemeğin düzenlenmesinde büyük pay sahibi olan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ adına Ataşehir Belediyesi Meclis Başkanı Sadi ÖZATA,  Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Arif KUŞÇU ve 50 000 TL bağışta bulunan Eski Dikmen Belediye Başkanı Rexson İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Hüseyin YÜKSEK’e takdim edilen plaket ile devam etti.

























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 12:40

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER