5.Kadın Kolları Kongresi Gerçekleşti

Nebahat Belovacıklı ile yola devam ediyorlar.

5.Kadın Kolları Kongresi Gerçekleşti

Gerze 5.Olağan İlçe Kadın Kolları  Kongresi 20 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 14.00’te Ak Parti İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Kongreye Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma, Ak Parti Sinop Kadın Kollar Başkanı Nurdan Tekin Altınkök, Ak Parti İlçe Başkanı Tahsin Bayrak , AK Parti eski Dikmen Belediye Başkanı Gerzeli İş Adamı Hüseyin Yüksek Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Nebahat Belovacıklı ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Gündemin ilk maddesi gereğince Kongre Divanına İl Tanıtım Medya Başkanı ve Gerze Koordinatörü Şaziye Kargı, Başkan Yardımcısı İl Siyasi Hukuki Başkanı Hülya Tahta, Katip üye İl Yerel Yönetimler Başkanı Yasemin Sarkandı, Ömer Alver, Ayten Akçaoğlu, Bahar Gökdal, Neslihan Satılmış, Dönüş Erguvan seçildi.

GÜNDEM

  1. Kongre Divanının Seçimi
  2. Gündemin okunması
  3. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
  4. Protokol konuşmaları
  5. Yönetim Kurulunun ibrasının oylanması
  6. Seçimler
  7. İlçe Kadın Kolları Başkanı Seçimi
  8. İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerin seçimi
  9. İl Delegesi Asil ve Yedek seçimi
  10. Dilek ve temenniler

Saygı duruşu ve ardından söylenen İstiklal Marşı ile başlayan kongre Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Ak parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, 24. Dönem Sinop Milletvekili ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Başbakan Binali Yıldırım ile Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajlarının kongre divan üyesi tarafından okunmasıyla devam etti.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Nebahat Belovacıklı, “ Partimizin 5. Olağan Kadın Kolları Kongresine hoş geldiniz. Sizleri selamların en güzeli olan Allah’ın selamı ile selamlıyor en derin sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Bizim burada varoluş amacımız ülkemize ve milletimize hizmet etmektir. Öncelikli hedefimiz Gerze’yi Ak Belediyecilik ile buluşturmaktır. Kapı kapı, ev ev, köy köy gezerek birlikte yol aldığımız dava arkadaşlarımızla başarımızı açık ve net bir şekilde göstereceğimize inanıyorum.Bizler diklenmeden, dik durarak her türlü engeli aşabilecek güce sahip olduğumuzu unutmadan kimseyi kırmadan mücadelemize devam edeceğiz. Siyasette biz de varız diyerek çıktığımız bu yolda karşılaştığımız hiçbir engel bizi yıldıramayacak aksine daha güçlendirecektir.” diyerek sözlerine devam etti.

Belovacıklı’nın konuşmasının ardından söz alan Dikmen Eski Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, “ 5. Kadın Kolları Kongremiz ilk önce Türkiye’mize sonra Sinop’a, sonra Gerze’mize hayırlı uğurlu olsun. Sizlere inanıyorum ve güveniyorum tekrar sizleri selam ve muhabbetle selamlıyorum. “dedi.

İlçe Kadın Kolları Yönetimi

Nebahat Belovacıklı

Sebahat Uslu

Ayten Akçaoğlu

Yeşim Üstün

Bahar Gökdal

Dönüş Erguvan

Derya Demircan

Nejla Topcu

Serpil Korkmaz

Havva Beşli

Yeşim Üstün

Özge Usta

Neslihan Ünal

Sedef Arslan

Leyla Ünlütürk

Yedek Üye Adayları

Elif Akçaoğlu

Nezaket Abalı

Elif Bağuç

Nuriye Al

Sevim Çörek

Yıldız Acar Özen

Tülay Sarıkaya

Zeynep Akyol

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2018, 13:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 6 yıl Önce

ülkenin yönetiminde yardımcı rol alan bu değerli arkadaşlara başarılar dilerken birde soru sormak istiyorum. i̇lçe başkanımız,kadın kolları başkanımız,gençlik kolları başkanımızın eğitim süreçleri ne mezunu olduklarını paylaşmaları mümkünmü acaba ?

GERZELİ
GERZELİ - 6 yıl Önce

şükürler olsun herşey tamam.sira geldi̇ gerze beledi̇yesi̇ni̇ almaya.

nasiiii.
nasiiii. - 6 yıl Önce

hahahahahahaaaa

Gerçek Gerzeli
Gerçek Gerzeli - 6 yıl Önce

ak parti kadın kolları başkanımıza görevinde başarılar dilerim.bu yakın zaman içinde partiye giden ihtiyaç sahiplerinin istek ve taleplerini dinleyerek yakınen ilgilenmektedir.sıcak samimi,kararlı,azimli ve çalışkandır. i̇nşAllah ekibiyle beraber gerzemize en iyisini yapmaya çalışacağından güvenimiz tamdır.tüm bunlarıda ileriki tarihlerde hep birlikte göreceğiz.

banner381
SIRADAKİ HABER