91. yıl dönümü kutlandı

Gerze Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezindeki İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programının ardından saat 11.00’de Gerze Meslek Yüksekokulu konferans salonunda İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Gerze Meslek Yüksekokulunun hazırladığı programla devam etti.

91. yıl dönümü kutlandı

 Düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yrd. Kadir Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ve ilçedeki lise müdürleri katıldı.

 Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayarak TRT tarafından hazırlanan “İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy” belgeseli izlendi.

 Programın akışında Atatürk İlköğretim Okulu Türkçe öğretmeni Fatih Arslan’nın “Mehmet’i Akif Yapan Değerler” başlıklı konuşma, Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden İsmail Güloğlu’nun Çanakkale Mahşeri şiirini okuması ve İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinliklerinde şiir dalında birinci olan Halil Şener kendi şiirini okudu.

 Şiir dalında birinci olan Halil Şener’e ödülünü Kaymakam Metin Kubilay, ikinci olan Ayşe Biryan’ı temsilen Seda Topal’a ödülünü Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, üçüncü olan Ömür Yılmaz’a ödülünü İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, öykü dalında birinci olan Rüveyda Keleş’e ödülünü Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Turgut verdi.

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Yüksekokul yönetimine böyle bir etkinlik düzenlediklerinden dolayı teşekkür etti.

Yüksek okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Turgut, programa gelen protokol üyelerine ve öğrencilere teşekkür ederek program son buldu.












Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2012, 17:38
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER