93. Yılı Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladık.

93. Yılı Kutlu Olsun

  Türk ulusunun bağımsızlığını bütün dünyaya haykırdığı Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 93. yılı ve Ulu önder Atatürk tarafından dünyada ilk kez bir bayramın çocuklara armağan edilişinin 93. yılını büyük bir onur ve coşku ile kutluyoruz. Kutlamalar kapsamında ilk tören bugün saat:08.45 te Atatürk Anıtı önünde yapıldı.

  Çelenk koyma törenine Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Cumhuriyet Savcısı Uğur Doğan Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ile kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürleri, ilçe okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.

  Sunucu Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni H.Ümit Yılmaz’ ın tören programını sunmasından sonra, Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenkleri müdür Ahmet Genç tarafından Atatürk anıtına koyuldu. Atatürk ve şehitler huzurunda yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu Müzik Öğretmeni M. Ali Diri yönetiminde Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri törene katılanlar tarafından İstiklal Marşımız okundu ve bu esnada yine Gazi Mustafa Kemal Ortaokulundan bir kız ve bir erkek öğrenci şanlı bayrağımızı göndere çektiler. Buradaki tören sunucu H.Ümit Yılmaz’ ın programın devamının saat:10.00 da ilçemiz kapalı spor salonunda gerçekleşeceğini duyurmasıyla sona erdi.


























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2013, 14:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI - 11 yıl Önce

sayın mülki idarecilerimiz bando takımını yolda çevirip demi getirdiniz bu çocukların önceden kıyafeti falan özel olurdu... özensizlikten mi? adet yerini bulsun diye mi? getirdiniz ? yoksa artık kurallar mı böyle? geleceklerse bütün çelenk törenlerine geleceklermi? haberin ilk paragrafından alıntıdır.'' türk ulusunun bağımsızlığını bütün dünyaya haykırdığı türkiye büyük millet meclisinin açılışının 93. yılı ve ulu önder atatürk tarafından dünyada ilk kez bir bayramın çocuklara armağan edilişinin 93. yılını büyük bir onur ve coşku ile kutluyoruz.''

banner381
SIRADAKİ HABER