Abdullah Batur Sordu

Sinop İl Genel Meclis Üyesi CHP Grup Başkan Vekili Abdullah Batur İl Genel Meclis Başkanlığı'ndan sorularının cevabını istedi.

Abdullah Batur Sordu

Aşağıdaki soruların 5302 sayılı kanunun “Meclisin Bilgi Edinme ve Denetim Yolları” maddesine istinaden tarafıma yazılı olarak cevaplandırılmasını dilerim. 30.07.2013

      Abdullah BATUR
  İl Genel Meclisi Üyesi
  CHP Grup Başkan Vekili

Geçen yıl meydana gelen sel felaketi ile alakalı olarak;

1)      Türkeli, Ayancık, Dikmen ve Durağan İlçelerimizde meydana gelen sel felaketiyle ilgili hasar tespit çalışmaları sonucu tespit edilen maddi hasar ne kadardır?

2)      Sel felaketi sebebiyle Sinop İline Merkezi bütçeden toplam ne kadar yardım yapılmıştır?

3)      Bu yardımın afete maruz kalan ilçelerimize dağılımı nasıl olmuştur?

4)      Merkezi Bütçeden gelen afet parası afete maruz kalmayan ilçelerde farklı amaçlarla kullanılmış mıdır?

5)      Meydana gelen selde yıkılan köprü sayısı kaç tanedir?  

6)       Bugüne kadar yıkılan köprülerden kaç tanesi yeniden yapılıp hizmete sunulmuştur?

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2013, 17:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
hadi hayırlısı
hadi hayırlısı - 11 yıl Önce

adın gibi kendinde batur bir adamsın vesselam böy ön plana çıkıpda seçmenmi kazanacan ey batur

Seçmen
Seçmen - 11 yıl Önce

bir insan bukadar takipci olabilir.cevap verildiğinde açıklama yaptığını zannedenler nasıl mahcup olur, hep birlikte görürüz. mutlaka bir bildiği vardır sayın batur'un. yoksa sormaz, gıdıklamazdı "haydi hayırlısını"

Baskana
Baskana - 11 yıl Önce

sizi ilgi ile izliyorum. dogrulari 1 sene sonra bile ortaya serebiliyorsunuz. tabiki siyaset tecrübe ister.lutfen bizim mslzeme isimizede yardimci olun.uyanik meclis uyesi teşekkürler.

Geçmiş gelecegin aynasıdır
Geçmiş gelecegin aynasıdır - 11 yıl Önce

geçen yılın afetine pansuman bile yapamayan bademler dünkü afetin yarası mı saracak sayın batur akp yi rahatsız eden önergeleriniz bizi çok mutlu ediyor kolaylıklat

faruk ŞAHİN
faruk ŞAHİN - 11 yıl Önce

sayin batur olaylara hassayiyet göstermeniz elbette güzel çalışma fakat bu soruları neden 6 ay önce sormuyorsunuzda şimdi soruyorsunuz yoksa olaylara ilgisiz olup 2.sel felaketimi hassasiyetinizi artırdı yoksa önümüzdeki yerel seçimlermi? bende tarafınızdan cevaplanmasını istediğim bir kaç soru sorucam şahsınıza.sayın batur.1. sel felaketlerinin yaşanmaması için ne gibi projeler ürettiniz2.selde mğdur olan vatandşların sorunlarının çözülmesi için ne yaptınız(hizmet yapan özel idareyi sözüm ona ihbar etmenin dışında)3.meclis üyesinin işi vatandaş için yapılan çalışmaları desteklemekmi yoksa kösteklemekmi şimdiden teşekkürler.son olarak hükümetimiz hiç bir zaman bu tip afet olaylarında vatandaşımız yanlız bırakmamıştır ve mağdur etmemiştir yanlız sizin iş olsun diye gereksiz muhalefet etmeleriniz yüzünden hizmette gecikmeler yaşanmıştır.faruk şahin

meltem yıldırım
meltem yıldırım - 11 yıl Önce

abdullah bey, her konuda olduğu gibi afet işlerinde bile yardımları yerinde takip ediyorsunuz. umarım hükümetten istenen para ile gelen para arasında uçurum yoktur.paranın başka yerlerde harcandığını ima ediyorsunuz, öyleyse vay halimize. sizi gerçekten tebrik ederim.dikmende köprüler hala yapılmadı, ne cevap verecekler. chp sizin gibi çalışsa %60 oy alır.

KuzeysuDİdim
KuzeysuDİdim - 11 yıl Önce

sinop ilçelerimizde yaşanan afet ne öyle i̇sanbuldan görüldüğü gibi, nede yapılan müdahalelerin uzakta çalınan davulun sesince duyulması gibi. halen dikmen deki köprülerin yapılamadığını görmeyin de abdullah batur un yetkilileri goreve çağırmasından rahatsız olmuşda bir tavrı anlamının mümkündü yok. abdullah batur bir şey demişse mutlaka belgesi cebindedir. uzaklardan göründüğü gibi değil bu işler, önce biraz araştırma yaprak konuşma daha sağlıklı ve soz sahibini sığ olmaktan kurtarır. asıl olan gerçeklerde.

faruk şahine
faruk şahine - 11 yıl Önce

meclis kayıtlarını izlemeden konuşan kişinin ağzında laf kalır. özel idare kaçak iş yaparsa chp gereğini yapar, yerinde işlem yaptırır . senin iktidardan da muhalefetten de haberin yok. muhtarlara sor


banner381
SIRADAKİ HABER