Açık Bilgileri Değil Üye İsimlerini İstiyoruz

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan seçimleri ülke genelinde devam ediyor. İlçemizdeki adaylar tek tek ortaya çıkmaya başlarken Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin verdiği karar kamuoyunda tepki uyandırdı.

Açık Bilgileri Değil Üye İsimlerini İstiyoruz

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin tüm odalara gönderdiği yazının içeriğinde “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması” kanunun hükümleri doğrultusunda üyelere ait açık bilgilerin bulunduğu listelerin hiçbir şekilde 3. Kişilere aktarılması uygun değildir .“şeklinde bir madde ile aday diğer kişilerin üye listelerine ve hazirun listelerine ulaşmaları engellendi.

Gerze’de Şubat ayında gerçekleşecek seçimler için çalışmalar hız kesmeden devam ederken Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Mustafa Yoğurtçu’dan karara yönelik ilk tepki geldi.

Yoğurtçu, “ İlçemizdeki mevcut yönetimin değişmesinin gerekliliğini şahsım ve yönetim kurulu için belirlediğim adaylar ile sonuna kadar savunuyorum. Seçim çalışmalarımız için titizlikle her ayrıntıyı incelerken Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliğinin böyle bir karar ile neyi amaçladığı anlaşılmamaktadır. Bizler üyelerin açık bilgilerini değil sadece üye isimlerini istiyoruz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2018, 12:51

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER