Ağadan Belediye ve Kaymakamlığı Ziyaret

Yakadibi köyü güreşlerine verdikleri desteklerden dolayı Kaymakam ve Belediye Başkanına teşekkür ziyaretlerinde bulunarak, plaket sundular.

Ağadan Belediye ve Kaymakamlığı Ziyaret

  Yakadibi köyü muhtarı Cemalettin Topal, Dernek Başkanı Ramazan Taş, Yakadibi köyü 2011-2012 ve 2013 yılları güreş ağası Mahmut Özdemir, Dernek Muhasebecisi Cengiz Küçük ve aza Şaban Maden’den oluş heyet ilk ziyaretlerini 02 Temmuz 2013 Salı günü saat 10.00 da Belediye Başkanlığına yaptılar. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret ederek, Yakabidi güreşlerine verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkürlerini sunarak, günün anısına plaket takdim ettiler. Ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade eden Başkan Belovacıklı; bu tür yerel etkinliklere desteklerinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

  Belediye Başkanlığı ziyaretlerini tamamlayan Yakadibi köyü heyetinin ikinci durakları saat 11.30 da Kaymakamlık Makamı oldu. Konuklarını karşılayan Kaymakam Metin Kubilay ziyaret dolayısıyla yaptığı kısa konuşmada “ Yakadibi Hıdırellez Şenlikleri çerçevesinde geleneksel ata sporumuzun yaşatılması amacıyla güreş şenlikleri yapılıyor. Bunun için emek harcanıyor. Güreş etkinlikleri her geçen gün önem kazanacak ve katılımlar artacak, ilçemizin bölgemizin tanıtımına katkıda bulunacak. Bu ziyaret beni son derece memnun ve motive etti.” dedi. Kaymakamın konuşmasından sonra güreşlere desteklerinden dolayı Kaymakam Metin Kubilay’ a plaket takdim edildi. Kaymakamın konuklarına Gerze kitabını sunmasıyla ziyaret sona erdi.





















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2013, 14:42
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER