Alsancakta Birleşelim

Terör olaylarını lanetlemek için tüm hemşerilerimizi evlerini ve işyerlerini bayraklarla donatmaya davet ediyoruz.

Alsancakta Birleşelim

Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy, Çanakkale Şehitleri adlı şiirinin bir bölümünde;

 “Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor,

   Bir hilal uğruna ya rab ne güneşler batıyor” derken vatan uğruna can veren şehitlerimizi güneşe benzeterek, bayrak için gerektiğinde candan bile geçilebileceğini nasılda güzel ifade etmiş. Ulus olarak son iki ayda onlarca güneşin vatan ve bayrak uğruna battığı son derece bahtsız günler yaşıyoruz, acımız tarifsiz, kayıplarımız ise telafisiz.

Ülkemizde geçmişte benzerini yaşadığımız ve 35.000’ in üzerinde canımıza mal olan bu terör belasının bir başka versiyonu bugünlerde yeniden tezgahlandı.

Bu girişimde bulunmaktaki amacımız bu terörün nedenlerini sorgulamak değil, ülke gerçeklerine son derece duyarlı olan hemşerilerimiz bunun zaten farkında. Biz geçmişte bizlere dayatılan benzer olaylardan sadece birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek ve “tek yumruk-tek vücut” olabilmeyi başararak çıkmasını bildik. Gün işte öylesi bir gün ve gerekli olan ise sadece millet olarak vatan ve bayrak sevgimizi en üst düzeye taşımak.

Gerze gündem haber olarak;

Bu kan ve gözyaşı ile dolu süreçten çıkılıncaya kadar, Gerzeli tüm hemşerilerimizi evlerini ve işyerlerini bayraklarla donatarak, belki ülke çapında dalga dalga yayılacak bir kampanyaya öncülük etmeye davet ediyor, bu vesile ile şehit verdiğimiz vatan evlatlarına Allahtan rahmet, geride bıraktıkları yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyoruz.

 

  Saygılarımızla

Gerze Gündem Haber







































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 17:11

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR...
HÜSEYİN BODUR... - 9 yıl Önce

esnaflarimizin tümüne en sami̇mi̇ duygularimla teşekkürü bi̇r borc bi̇li̇yor,saygi,sevgi̇,selam,muhbbateleri̇mle vee tüm sevdi̇kleri̇ni̇zle bereketli̇ yarinlarad güzel yaşam di̇li̇yorum...

banner381
SIRADAKİ HABER