Altay’dan Gerze Belediyesine Destek

9 yıl gibi bir sürede Gerze Belediyesinde eskiyen ve yetersiz kalan araç filosunun yerine son model ve verimliliği son düzeyde artırıcı araçlar kazandı.

Altay’dan Gerze Belediyesine Destek

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı gerçekleştirdiği araç filosu devriminde son olarak belediye bünyesine bir adet Ford Kamyonet ve CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Sayın Engin ALTAY’ın Belediyeler Birliği’ne girişimleri sonucu HİDROMEK 102S ALPHA serisini kazandırdı. Zorlu koşullarda operatörüne sağladığı kolaylık ve yüksek teknolojisi ile anında çözüme ulaşan bu araç ile birlikte Gerze Belediyesi artık vatandaşımızın problemlerini daha hızlı ve kesin biçimde çözüme kavuştaracak. ALPHA Serisi’ni farklı kılan özelliklerden biri de ön yükleyici kısmının üstün performansıdır. ALPHA Serisi’nin güçlü kol ve kova koparma kuvveti, makinenin zorlanmadan yüke girmesini sağlar. Ağır şartlara göre tasarlanan güçlü bom konstrüksiyonu, uzun yıllar dayanım için tasarlanmıştır. 1,1 m3 kapasiteye sahip 6 işlevli yükleme kovası ile üst düzeyde yükleme verimliliği elde edilmektedir. Titizlikle tasarlanan kova geometrisi sayesinde kova kapasitesinin verimli şekilde kullanılması sağlanır. Civatalı sistem ile montajlanmış tesviye bıçağı, aşınma sonrasında operatör tarafından servise gerek duymaksızın kolaylıkla değiştirilerek çift taraflı kullanılabilmektedir. Çene açma-kapama silindirlerindeki mafsallı bağlantı, yüke girişlerde yanal yüklere maruz kaldığında silindirlerin hasar görmesini engeller. Kullanıcıya kullanım kolaylığı sağlayan ön levye üzerinde bulunan oransal kontrol düğmesi sayesinde çene hızı ve açısı kolaylıkla ayarlanabilmektedir.

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin ALTAY’ın Belediyeler Birliği’ne girişimleri sonucu Gerze Belediyesine kazandırılan HMK 102S Alpha’nın ardından Belediye Başkanı Osman Belovacıklı da Destek Hizmetleri Müdürlüğü içinde bir kamyoneti Belediye ye kazandırdı.

Halkın problemlerini daha hızlı çözüme kavuşturmak adına bir çok yeniliği yaptığını belirten Başkan BELOVACIKLI yaptığı açıklamada ise; “CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Sayın Engin ALTAY’ın Belediyeler Birliği’ne girişimleri sonucu son teknolojiye sahip olan HİDROMEK 102S ALPHA’yı Belediyemiz bünyesine kazandırdık. Değeri günümüz itibariyle 385.00 TL olan bu aracı Gerze’ye kazandıran Sayın Engin ALTAY’a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bilindiği üzere araç filomuzu yenileyerek halkımıza hizmet verme çabası içerisindeyiz. Bu doğrultuda da Destek Hizmetleri Müdürlüğü’müze de bir araç kamyonet kazandırdık. Her şeyin en güzelini ve en iyisini hakkeden vatandaşlarımıza bu iki aracın hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” Şeklinde konuştu.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER