Altay’dan Yoğun Bayram Mesaisi

CHP Grup Başkanvekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay ve CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun ilk olarak saat 14 00 de Gerze CHP ilçe teşkilatı binasında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Altay’dan Yoğun Bayram Mesaisi
  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve partililer tarafından karşılanan Altay ve Acun partililerin bayramlarını kutladıktan sonra saat 15 00 de CHP Grup Başkanvekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay, CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovcıklı ve Gerze CHP İl Genel Meclis üyesi Necmettin Çakır ile Dikmen CHP ilçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldılar. Burada Engin Altay ve beraberindekileri CHP Belediye Başkan aday adayı Remzi Ay ve partililer karşıladı. Sinop Milletvekili Engin Altay, CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tek tek partililerin bayramlarını kutladı. Altay çevresindeki çocukları atlamayarak onlara bayram harçlığı dağıttı.
Altay ve beraberindekiler Dikmen CHP ilçe başkanlığından ayrılarak Çanakçı Mahallesinde düzenlenen güreş şenliklerine katıldılar. Çanakçı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Mehmet Çakır tarafından Sinop Milletvekili Engin Altay’a, CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun’a ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ‘ya gemi maketi hediye edildi.
  Altay ve beraberindekiler Çanakçı köyünden ayrılarak Gerze Sarımsak köyü güreş etkinlilerine katıldılar. Altay ve beraberindekiler güreş şenliklerine gelenler ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladılar. Burada kısa bir konuşma yapan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tüm Sarımsaklıları Gerze festivaline ve 16 Ağustos Cuma günü yapılacak olan 4. Geleneksel Gerze Belediyesi Yağlı Güreşlerine davet etti. Altay Sarımsak köylüsüne müjde verdi. Sarımsak Köyünde telefonların çekmediğini söyleyen Altay seneye burada herkesin %99 telefonlarının çekeceğini söyledi. Sarımsak köyü Sosyal Yarımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Sinop Milletvekili Engin Altay’a, CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun’a ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ ya çeşitli hediyeler takdim edildi. Güreşte dereceye girenlere madalyaları takıldıktan sonra güreş etkinlikleri son buldu.



































































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2013, 17:05
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER