Altunel Yeniden Seçildi

Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2014 yılı Olağan Genel Kurulu Başkanlık Seçimini Altunel 292 oyla yeniden seçildi.

Altunel Yeniden Seçildi

  15 Şubat 2014 Cumartesi günü Gerze Otel ‘de saat 10 30 da Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2014 Yılı Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Yüksel, Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Fevzi Tütüncü, Boyabat Şoförler Odası Başkanı İrfan Erbaş, Türkeli Şoförler Odası Başkanı Satu Gürel, Sinop Bakkallar Odası Başkanı İbrahim Demir, Gerze Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Topçu, Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel, Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Turan Altınkök ve üyeler katıldı.

  Toplantı Başkanlık Divanın Teşekkülü ile başladı. Divan Başkanlığına Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Yüksel seçildi. Yüksel tarafından gündem maddeleri okundu. Açış konuşmasını Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı konuşma yaptı. Sırasıyla denetim kurulu raporu, bilanço ve gelir gider hesapları okunarak üyeler tarafından oylanarak kabul edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Altunel en eski esnaflara plaket takdimi yaptı.

Plaket takdiminin ardından Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayları Turan Altınkök ve Cemal Altunel konuşma yaptı.

Saat 13 30 - 17 00 arası yapılan oylama sonucu Turan Altıkök ve ekibi 144 oy alırken eski başkan Cemal Altunel ve ekibi 292 oy alarak tekrar seçildi.








































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2014, 10:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
esnaf
esnaf - 10 yıl Önce

başkan bu koltuk senden başkasına yakışmaz.hayırlı uğurlu olsun.

ERSAN  ARAT
ERSAN ARAT - 10 yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun yanlız bir sey çok dikkati çekti seçime 3 saat kala esnaflara plaket dağtıldı baska bir gun verilemezmiydi mesala bir esnaf yemeği düzenlenip o plaketler başka gün verilebilirdi bence adil olmadı bu durum

5757
5757 - 10 yıl Önce

evet cemal başkan seçildi .......... artık tebrik olsuna çıkar benim beklemediğim işin siyasete dönüşmesi yanlış oldu helede belediye başkanının taraf olması olsun bunun martıda var

gerze ülkü
gerze ülkü - 10 yıl Önce

esnaf başkan secimlerinde sağ sol parti kardeş oldular nedense birbirlerine kursun atan partiler gövde gösterisi yaptılar :)))

gerzeli yerli
gerzeli yerli - 10 yıl Önce

sayın belediye başkanı rant için sevdin sağ partiyi oda seni sevdi çıkarlarınız için bir pilava pleket olayı saçmaydı pleket başariya veri̇li̇r zamaninda gerze halkini sömüren kaziklayan esnafa deği̇l

5757
5757 - 10 yıl Önce

ağzına sağlık kimseniz karşılıklı alış veriş oldu ama anlamdığım akpliler osman başkana neden .........

Derviş
Derviş - 10 yıl Önce

yine istediğiniz olmadı diye seçim sonrası karalamalarada devam ediliyor. esnaf iradesini gosterdi, esnaf odası başkanlığına siyaseti bir turlu karıştıramadınız zaten, zihniyetiniz makbul olsaydı irade sizi seçerdi, bu saatten sonra gerici zihniyetin bu memleketin hiç bir kademesinde yeri yok, zaman birlik beraberlik gunu sağ sol diye ayırma gunu değil!!!

hasmı deysiniz gerzeli
hasmı deysiniz gerzeli - 10 yıl Önce

esnaf seçimlerinde paranın gücü olduğu birkez daha göründü cemal bey sola gidip solcuyum sağa gidip sağcıyım dersen ekibinede zenginleri toplarsan işin çakallığınıda biliyosunuz gençleri yediniz gençlerin karnı toktur buyrun hayırsever ekibinizle çalışın başarılar


banner381
SIRADAKİ HABER