Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Sadece üst yapısıyla değil alt yapısıyla da vatandaşlarımıza sağlıklı bir Gerze için gece gündüz çalışan Gerze Belediyesi kanalizasyon iyileştirme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Dr. Saim GENÇSOY Caddesi üzerinde iyileştirme çalışmalarını yapan Gerze Belediyesi Su ve Kanalizasyon Ekipleri’nin çalışmalarını Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI; Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet AYDIN, Belediyem Meclis Üyeleri Arif Recep GÜRSES ve H. Yücel YUVACI çalışmaları yerinde inceledi.

Gerçekleştirilen çalışmaları her zaman olduğu gibi bizzat yerinde inceleyen Belediye Başkanı yaptığı açıklamada ise; “Belediyecilik anlayışı genelde üst yapı çalışmalarıyla yapılır. Ancak vatandaşlarımızın sağlığı açısından ilçemizin alt yapı sorunlarına 9 yıldan bu güne kadar el attık ve geliştirdik. Bu vesileyle son olarak ilçemiz Dr. Saim GENÇSOY Caddesi üzerinde kanalizasyon iyileştirme çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı koşullarda yaşayabilmeleri açısından alt yapı oldukça önemlidir ve bizlerde bunun farkındayız. Bu vesileyle sadece üst yapıyla değil her zaman olduğu gibi alt yapı çalışmalarını da geliştirerek kusursuz bir ilçe yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER