Anısına Resim Sergisi Açıldı

Gerze Ülkü Ocakları, 4 yıl önce Ege Üniversitesinde şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun vefat yıldönümü olması münasebetiyle resim sergisi açtı.

Anısına Resim Sergisi Açıldı

Bugün saat 16 00 da Gerze ülkü Ocakları tarafından Pazar meydanında, 4 yıl önce Ege Üniversitesinde şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun vefat yıldönümü olması münasebetiyle açılan resim sergisinde basın açıklaması yapan Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Sertkaya;

“Tarih okurken tarih yazan Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun acısı 4 yıl değil 40 yıl geçsede devam edecektir. Ülkücülerin mücadelelerini yok sayanlar ülkücülere karşı duranlar şunları iyi bilsinlerki biz vatan, bayrak, millet ve devlet payidar olsun diye çok çile çektik ve şehit verdik. Çoğu kez hor görüldük çoğu kez dışlandık. Bazıları tarafından üzerimizden oyunlar oynamaya çalışıldı. Ama bizler inandığımız değerler ve sancaktarlığını yaptığımız davamız uğruna yer gök şahit ki muzaffer olacağız. Unutmayınız ki Fırat artık Ağrı’dan başlayıp Bursa’ya dökülen bir nehrin adı değildir. sadece bayraklaşmış bir mücadelenin Akşehir’den doğup Ege’ye dökülen bir ismidir. Ruhi Kılıçkıran ile başlayan şehitler kervanına Fırat Reis’imiz de hakka yürüyerek katıldı. Biliyoruz ki ilk değil sonda olmayacak. Üniversitelerde, sokaklarda, kurumlarda PKK nın yapılanmasına ve desteklenmesine göz yumanlara karşı mücadelemiz sürecektir. Biz bu vatanın öz çocuklarıyız, bize üvey çocuk muamelesi yapanlar iyi bilsinler ki bir ölür bin diriliriz.” Dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şükrü
Şükrü - 5 yıl Önce

Şehitler ölmez vatan bölünmez Allah bütünlügmüzü bozmasın

Koray dereli
Koray dereli - 5 yıl Önce

Koç yiğitler helel sizlere.rabbim ayağınıza taş değdirmesin

Oğuz
Oğuz - 5 yıl Önce

Gökhan Reis Yaptiklarin icin minnettarim. Her daim yanindayim Firat Reis unutulmaz..

Mert
Mert - 5 yıl Önce

Gökhan Reis beni sokaklardan aldin. Dava yi anlattin ömrüm yettikce de dizinin dibinden ayrilmicam. Allah izun verirse bizde Firat abimiz gibi şehadete kosarak gitmek isteriz

Sancaktar
Sancaktar - 5 yıl Önce

Ülkücülük insanlik alemi içinde ne uşak olmayı nede bir başkasını uşak olarak kullanmayı tercih etmeyen şerefli bir bayrağın tasiyicilaridir.

Muhammet cetinkaya
Muhammet cetinkaya - 5 yıl Önce

CcC
CcC - 5 yıl Önce

Reis durusun yeter Emeklerin icin Allah razi olsun

Recep
Recep - 5 yıl Önce

Gokhan Reis sen yuru biz seninleyiz. Emeklerin cok hakkin çok odenmez


banner381
SIRADAKİ HABER