Anne ve Kızı İşinin Patronu Oldu

Kendi işlerinin patronu olmak isteyen Anne Necla hanım ve kızı Gülşah hanım, açtıkları oto yıkama dükkanıyla erkeklere taş çıkartıyor.

Anne ve Kızı İşinin Patronu Oldu

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Samsun Caddesi üzeri No 72 de kurulan oto yıkama dükkanında sadece Anne Necla ve kızı Gülşah adlı iki bayan çalışıyor. Anne Necla ve kızı Gülşah, kendi işlerinin patronu olmak için yeni oto yıkama dükkanı açtı. Araçlarını oto yıkamaya getiren müşteriler ilk geldiklerinde şaşırarak tedirgin olsa da, araçları yıkandığında oto yıkama dükkanından memnuniyetle ayrılıyor.

Aracınız yıkanırken müşterilerin oturma salonuna kadar her şey düşünülmüş olup hatta aracınız hizmet öncesi ev ve iş yerinizden alınıp hizmet sonrası teslim edilen Gülşah oto yıkamada, oto yıkama, motor yıkama, pasta cila, detaylı iç temizlik, oto kuaför, köpüklü yıkama, zift temizliği ve koltuk temizliği yapılmakta.

Meslekte daha çok yeni ama iddialı olduklarını söyleyen Gülşah Çelik, "Bu mesleğe yeni başladık. Toplum olarak bu meslek erkek işi olarak görülüyor, insanlar gelip bizi gördüklerinde şaşırıyorlar ama daha sonra bizi tebrik ediyorlar. Bu iş genel olarak erkek işi değil, yaptığımız işçilikle biz bunu ispatladık" ifadelerini kullandı.

Müşterilerin ilk karşılaşmada tedirgin olduğunu, ancak daha sonra çok memnun kaldıklarını ifade eden Anne Necla hanım, "Müşterilerimizden çok güzel bir tepki alıyoruz. Önce şaşırıyorlar, bayanlar mı yıkıyor, acaba nasıl bir sonuç çıkacak diye tedirgin oluyorlar, ama biz aracı teslim ettiğimizde memnun oluyorlar. İşimizi severek yaptığımızdan dolayı, herkes memnun oluyor" dedi.

Gsm: 0 541 718 26 57

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turgay
Turgay - 5 yıl Önce

Duvarları seramik fayans kaplamanizi tavsiye ederim aksi halde duvarlarınızın içindeki Demirler zamanla çürür ve kötü bir görüntü ortaya çıkabilir

banner381
SIRADAKİ HABER