Arsasını Müftülüğe Bağışladı

Dikmen’de ikamet eden hayırsever bir vatandaş Dikmen İlçe Müftülüğüne 2.500m² arsa bağışladı.

Arsasını Müftülüğe Bağışladı

  Dikmen’de ikamet eden hayırsever Kemal AKGÜL kendisine ait olan arsasını (2.500m²) Camii yapılmak üzere Dikmen İlçe Müftülüğüne bağışladı.

  Arsa tapusunu Dikmen İlçe Müftüsü Hanefi ÇAKMAK’a teslim eden Kemal AKGÜL, arsasının üzerinde Camii yapılmasının kendisi için gurur verici olduğunu söyledi. Hayırsever AKGÜL “ Ben biliyorum ki, bu dünyadayken verdiklerimiz ahrette bizim olacaklar. Rabbim yaptığımız bağışları kabul buyurur inşallah” dedi.

  İlçe Müftüsü Hanefi ÇAKMAK ise arsasını Müftülük bünyesine bağışlayan Kemal AKGÜL’ e teşekkür ederek “ Yaradana karşı şükür nişanesi olarak Fabrikalar mevkiinde bağışladığınız arsa üzerine, fabrikalarda çalışan işçilerimizin ve o bölgede yaşayan vatandaşlarımızın dini vecibelerini yerine getirebilecekleri güzel bir camii inşa edeceğiz.  Yaptığınız hayrın Allah katında da makbul olmasını ve örnek alınmasını temenni ediyor, ölmüşlerinize rahmet, sizlere de sağlık afiyet diliyorum” dedi. Camii için projenin hazır olduğu ve en kısa sürede inşaatın başlayacağı öğrenildi.

Haber: Celal ŞENASLAN Diyanet Tv-SİNOP   

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2015, 14:36

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat Demir
Sedat Demir - 9 yıl Önce

Allah razi olsun Kemal amca.Allah hayrina bin katsin,ahirette te mekanin ,cennet mekanlarindan olsun,hayirli olsun Gerze li yurtdaslarimiza.

saim güngör
saim güngör - 9 yıl Önce

Mevla kemal amcadan razi ola

banner381
SIRADAKİ HABER