Artık Bedava Olacak

28 Mart 2018 tarihinde görüşmeleri tamamlanarak protokolü imzalanan YöneTT Wi-Fi projesi ilçemiz liman içi mevkiinde çalışmaları başladı.

Artık Bedava Olacak

Sinop’ta ilk olarak Gerze Belediyesi’nin öncülük ettiği proje sayesinde artık vatandaşlarımız ücretsiz olarak Wi-Fi’den yararlanabilecekler. Özellikle yaz aylarında artan nüfus ile birlikte 7’den 70’e tüm ziyaretçilerin ücretsiz ve güvenilir olarak Wi-Fi’den yararlanacağı projeden vatandaşların mutlu olduğu gözlenirken Gerzeliler çalışmaların biran önce tamamlanması temennisinde bulundular.

Alt yapısı Türk Telekom tarafından yapılacak olan proje sayesinde yaz aylarında büyük artış yaşayan Gerze nüfusunda sahil kesiminde vakit geçiren ziyaretçilerimiz ücretsiz Wi-Fi ile internette dilediğince gezinebilecekler. Devam eden çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yaptığı açıklamada; “Çağımızın tüm yeniliklerini vatandaşlarımızla buluşturduğumuz Gerze’de YöneTT Wi-Fi projesinin geçtiğimiz mart ayında protokol imzalarını atmıştık. Hafta itibariyle süre gelen çalışmalarda ekiplerimiz ve Türk Telekom alt yapı çalışmalarına başladı. Aynı zamanda kullanıcı giriş ekranı için gerekli materyalleri tamamladık. Bu sayede gençlerimiz araştırmalarını daha kolay sağlayıp, memleketine ve ülkesine daha faydalı bireyler olacaklar. Proje sayesinde tüm vatandaşlarımız ücretsiz ve güvenilir internet ağından yararlanabilecekler. Sinop’ta ilk olan bu proje ile birlikte özellikle gençlerimiz çok mutlu olacaklar.” Dedi.

Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların TC Kimlik numaralarını ve GSM numaralarını girerek sisteme kaydolmaları ve sonrası cep telefonlarına gönderilen şifreyi kullanarak kimlik doğrulama işlemini yapmaları gerekiyor. Bu işlemleri tamamlayan vatandaşlarımız Gerze Belediyesi tarafından verilen ücretsiz internet hizmetinden kesintisiz bir şekilde faydalanabileceklerdir.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 11:55

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER