Artvin Arhavi Bayraktar’a Veda Etti

İlçemize atanan Kaymakam Bülent Bayraktar’a Arhavi halkı veda yemeği düzenlendi

Artvin Arhavi Bayraktar’a Veda Etti

  İçişleri Bakanlığınca yapılan atamalar neticesinde Arhavi'de kaymakamlığınadan ilçemiz kaymakamlığına atanan Bülent Bayraktar’a veda yemeği düzenlendi. İftar yemeğiyle birleşen veda yemeği Bayraktar Kültür Merkezi’nde yapıldı. Yemekte Kaymakam Bülent Bayraktar’ı Artvin Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile birlikte ilçe protokolü, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ve ilçe esnafı yalnız bırakmadı.

  Düzenlenen yemekte Başkan Hekimoğlu Konuşmasında Kaymakam Bayraktar ile birlikte Arhavi için çalıştıklarını ve güzel bir mesai birlikteliği yaptıklarını söyledi. Ayrıca ilçemize hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Başkan Hekimoğlu yeni görev yeri olan Sinop’un ilçesi Gerze Kaymakamlığı görevinde başarılar diledi.

  Yemekte kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Kaymakam Bülent Bayraktar, Arhavi’yi asla unutmayacağını, Arhavi’den güzel hatıralarla ayrıldığını ve görevi süresince iyi şeyler yapmaya çalıştığını dile getirdi. Gece boyunca Kaymakam Bayraktar, gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. Duygusal anların da yaşandığı gece, Başkan Hekimoğlu’nun Kaymakam Bayraktar’a Arhavi'yi temsilen verdiği hediyelerin ardından son buldu.















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2013, 12:40
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER