Aşıcı Bir İlke Daha İmza Attı

Cem Aşıcı düğününün hemen ardından kendi klipini çekerek Gerze’de bir ilke daha imza attı.

  11 Ağustos 2013 tarihinde belki de ülkemizde ilki gerçekleştiren Gülçin ve Cem düğün törenlerinde Köşk Mahallesi Alaattin Şahin caddesinde eski adıyla Ali Kuzu çay bahçesi olarak da bilinen mekanın yeni yüzü olan Cadde Düğün salonunun açılış kurdelesini keserek ilk kendi düğünlerini yapmışlardı, düğünün hemen ardından da kendi kliplerini çekerek ilçede bir ilke daha imza attılar. Sinema sahnelerini aratmayan klipin çekim ve kurgusu Şükrü Kabaş tarafın yapıldı.

Aşıcı’nın klipini izlemeden geçmeyin

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 15:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

cem çelikçi kardeşim nasıl bir haber bekliyosun bilmiyorum ama haber dediğin ille de bir olay mı olması gerkiyo arada bu tür güzellikler de olmalı he sen ister bakarsın ister bakmaz sın orası sana kalmış ama yorum yaptığına göre sen de bakmışsın anlaşılan :)

orhan sayar
orhan sayar - 11 yıl Önce

cem çelikçi kardeş farzetki film izliyorsun reklamlar girdi ne var bunda gençler güzel bir şey yapmışlar hem zorlada diil izlemeyebilirsin videoyu üstüne tıklama olsun bitsin

ceren
ceren - 11 yıl Önce

haber yapmak için illaki bir felaket, bir kaza olması gerekmez. gazeteci toplumu ilgilendiren, gerek eğlendirme gerek bilgilendirme gerekse hoş vakit geçirmesini sağlayan her türlü olayı haber yapabilir. yeter ki yapılan haber kamu düzenine aykırılık teşkil etmesin ve kamu huzurunu bozabilecek nitelikte olmasın. bu kapsamda olaya bakarsak yapılan bu haberde hiç birine aykırılık yok. haberi yapılan kişi zaten gerzeli ve gerze'ye de yenilikler getirmek isteyen bir kişi. burasi da 'gerze' gündem olduğuna göre böyle bu tarz haberler gayet normal olmasi gerekir diye düşünüyorum.çünkü gerze gerzeli ye sahip çikar ve onun yaptiği güzel işleri takdir eder. son olarak şunu da söylemekte fayda var ki bu siteyi ben gibi gerze dişindan bir çok kişi takip etmekte ve bütün güzel gelişimlerden haber almak istemekte. memleketimin iyi bir şeylerle anilmasi, gülümseten olaylarla hatirlanmasi eminim ki beni olduğu kadar tüm gerzelilieri de mutlu edecektir.

Muhalif Adam
Muhalif Adam - 10 yıl Önce

si̇zi̇n hayatiniz felaket kaza olmuş. i̇şi̇ni̇z gücünüz kötü haber bekleyi̇p di̇z dövmek. ben bi̇r gerzeli̇ olarak bu takim şeylerden haberdar olmaktan mutluluk duyuyorum. beğenemediyseniz tıklamayın izlemeyin. izlemeyene ceza kesmiyorlar. boş yapmanın alemi yok. iyi günler.

cem çelikçi
cem çelikçi - 11 yıl Önce

yaaa editör kardeş milletin işi gücü yok cemin düününe mi bakacak,millet memleketinden haber bekliyoo sen neleri yayınlıyonn allah yardım etsin sizee

fahri tatar
fahri tatar - 11 yıl Önce

ne demeli allah a f versin

banner381
SIRADAKİ HABER