Bafra’ da Anlamlı Açılış,

Bafra Sinop’ lular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği yeni binalarının açılışında şehitlerimiz için Mevlit-Şerif okuttu.

Bafra’ da Anlamlı Açılış,

  Dernek, Bafra Medrese aralığındaki yeni binalarına taşınmaları nedeniyle son zamanlarda artan terör olaylarında şehit olan tüm asker ve polisler için Büyük Cami merkez kuran kursu öğretmenlerinden Rasim Dinç ve kuran kursu öğrencilerinin katılımı ile mevlit-şerif okuttu. Yassı namazından sonra yapılan mevlit programına çok sayıda vatandaş katıldı ve dualar edildi. Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sadettin Kutlu;

“biz dernek olarak Bafra’daki hemşerilerimiz arasında birlik beraberlik ve gönül birliğini sağlamak, Bafra’mıza ve Türkiye’mize hizmet etmek için bir araç olarak bu derneği kurduk. Deneğimizin yeni binasına taşınması dolayısıyla, burada vatan için hayatlarının baharında, küçücük bebeklerini, gencecik eşlerini, annelerini ve babalarını bırakarak, vatan için, vatanın birliği ve bütünlüğü için, bayrağımız inmesin ezanımız susmasın diyerek genç yaşta toprağa düşen evlatlarımızı unutmadık, unutmayacağız” dedi.

Başkan Sadettin Kutlu; Yeni dernek binasının yapımında yanlarında olan ve desteğini esirgemeyen

İnşaat mühendisi Özgür Topkaya’ ya katkılarından dolayı günün anısına plaket verdi.

Mevlit programı sonunda davetli vatandaşlara aşure ikram edildi.









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2012, 13:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
ERSİN DEMİR BAFRA
ERSİN DEMİR BAFRA - 11 yıl Önce

bafra sinoplular derneğine şehitlerimiz içi yaptiklari etkilikten dolyi teşekkür edrim.

recep yortanlı
recep yortanlı - 11 yıl Önce

bafradaki sinoplular sizleri kutlar birlik ve beraberliğinizin daim olmasını dilerim.

banner381
SIRADAKİ HABER