Bağışı Kabul Etmediler

Gerze Ziraat Odası bağışı kabul etmedi.

Bağışı Kabul Etmediler

Yaykıl Köyü Muhtarı ve Gerze Ziraat Odası Başkanı Ahmet Tiryakinin yapılan basın açıklaması.

24 kasım 2017 Cuma günü saat 10 00 da AK Parti ilçe teşkilatının muhtarların sorunlarını dinlemek üzere düzenledikleri kahvaltı programında Yaykıl Köyü muhtarı ve Gerze Ziraat Odası Başkanı olarak köyümün ve odamızın problemlerini dile getirdik. Odamızın kalkınabilmesi ve varlığını sürdürebilmesi adına ilçemiz odamız ve çiftçilerimiz için iyi niyetle iş adamlarına sunduğumuz destek çağrısına Gerzeli iş adamı Hüseyin Yüksek bağışta bulunabileceğini taahhüt etmişti. Kendisine teşekkür ettik. Odamızın aldığı meclis kararına istinaten odamız adına konuşmacı olduğumuz iyi niyetle sorunlarımızı anlattığımız kahvaltı programında olumlu etki oluşmuş programa katılan muhtar arkadaşlarımızca da alkışlanmıştır.

Ancak sonrasında gerek basın yoluyla gerek telefonlarla gerekse ağızdan ağıza konuşulacak iyi niyetimiz suiistimal edilerek eleştirilmiştir. Oda meclisimizce karar alınarak yapılan talebimizin çirkin eleştirilmesi ciddi olarak bizleri rencide etmiştir. Ancak bu durum bizim çalışmak, kalkınmak, var olmak olduğumuz, durduğumuz yerden daha ileriye gidecek götürecek azmimizi yok edememiştir.

İyi niyetimizin, çalışma, başarma azmimizin ön yargılı kişilerce eleştirilmesi vesilesi ile söz konusu bağışı kabul edemeyeceğimizi bildirir. Teşekkür ederim.

Yaykıl Köyü Muhtarı ve Gerze Ziraat Odası Başkanı Ahmet Tiryaki

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 15:32

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER