Balıkçılara müjde.

Gerze limanının bitiminden bu güne kadar balıkçıların sorunu olan balıkçı kulübelerinin yapımına başlandı.

Balıkçılara müjde.

  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı lodos limanı diye tabir ettiğimiz mevkiinde balıkçı kulübelerinin yapımına başlandığı müjdesini verdi.

  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı açıklamasında 16 adet 30 metrekare, 32 adet 15 metrekare olmak üzere toplam 48 adet balıkçı kulübesi ve 1 adet tamir atölyesinin yapımına başladıklarının müjdesini verdi. Yapımına başlanan balıkçı kulübelerinin en kısa zamanda bitirilerek Gerze Su Ürünleri Kooperatifine verilerek balıkçıların sorunlarını çözeceğini söyledi. Belovacıklı konuşmasının devamında balıkçı kulübelerinin bitimiyle liman çevresinde çevre kirliği yapan atıl vaziyetteki milli servet olan balıkçı ağları balıkçı kulübelerinde toplanarak koruma altına alınmış olacak dedi.
















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2012, 14:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
serkan
serkan - 12 yıl Önce

helal sana baskan verdıgın sölerin arkasındasın hepsınıde yerıne getırıyorsun sana camur atanları allaha havale ediyoruz yolun acık olsun...

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 12 yıl Önce

bravo sana başkan. sorunu limanın yerinde, medireklerin boyunda gören aklı evvellerin gazına gelmedin. çekek üretimi ile sağladığın çözüm gerzemiz için en iyi seçenektir...bir tavsiyede bulunmak isterim. çekek üretiminde şehrin dokusuna, deniz kültürüne, tarihine, silüetine uygun estetikte imalat hem sorunu çözecek hem de gerzeye ilave olarak bir estetik değer katacaktır. olan oldu zaten, acele edilmeden, şehir mimarisine uygun bir proje ile nostaljik çekekler üretmeyi hedeflemenizi öneririm..

gerzeli
gerzeli - 12 yıl Önce

anladığım kadarı ile kooperatifin 48 üyesi var ve 48 adet mağza yapıyorsun.peki üye olmayanlar ne yapacak onlar malzemelerini nereye koyacak 48 mağza yapınca betonların üzeri temizlenecekmi sanıyorsun.o kooperatifte adı balıkçı olupta hiç denize gitmeyen tek bir ağı dahi olmayanlar var onların yerine o mağzaları kooperatif hangi hatırı sayılı kişilere verecek madem yapıyorsun kendin kiraya verde belediyeye gelir sağla oy için peşkeş çekme

mehmet
mehmet - 12 yıl Önce

bazı insanlar ne kadar nankör ve patavatsız böyle insanlar bizden ve gerzeden uzak olsun!

poyraz 57
poyraz 57 - 12 yıl Önce

gerzeli yorumcuya koparatife üye olmaya bilirsin kayın plakası da yotur senin önerin

banner381
SIRADAKİ HABER