Baş Taçlarımızı Unutmadılar

Anneler Günü nedeniyle tertiplenen Türk Halk Müziği Konserine ilgi büyüktü.

Baş Taçlarımızı Unutmadılar

  10 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Gerze Belediyesi Konservatuarı ve Halk Eğitim Merkezi ASO Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Anneler Günü Konserimize vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

Konsere Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, CHP 1.sıra Milletvekili Adayı Barış Karadeniz, CHP İlçe Başkanı İlknur Kara ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

  Gerze Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu Anneler Gününe özel verdiği konserle beğeni ile izlendi. Konser Şef Nusret Semih BEŞCANLAR eşliğinde, Saz Sanatçıları bağlamalarda, Görsev YAVUZ, Okan KAYA, Umut ŞENER, Adem SAĞIR, Eser ERGENEKON, Kaval Özgür ÇAVDAR, Ritim Saz Erdoğan ELVER, Cura Furkan Türk, Ses Sanatçılarımız ise Aslı ÇEVİK, Bilge KURUOĞLU, Birol SAZAK, Damla AK, Dilek BAŞTÜRK, Emine ACEHAN, Elis ÇAVDAR ÇELİKDEMİR, Filiz ERKAN, Hamdi ÇAYLI, Hanife TABAK, Hasan DEMİRAYAK, Hikmet DURGUN, İlknur CANGÜL, İsmail Hakkı ŞAHİN, Kamer YILDIZ BEŞCANLAR, Mithat TUZCUOĞLU, Mustafa Kenan YILMAZ, Ömer Nazım KAÇAR, Sema GÜLERER, Selinnur ÇAÇA, Soner YILMAZ, Şerafettin AKGÜN, Urhan ÖZKAN, Yeliz ÜSTÜN ve Zuhal TUZCUOĞLU sahne aldı.

  Yurdun tüm yörelerinden derlenen birbirinden güzel eserlerden oluşan repertuvarlarını başarı ile seslendiren ses ve saz sanatçıları annelerimizin mutluluklarına mutluluk kattılar.

     Konser sonunda Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI çiçek ve karanfil takdiminde bulunarak konuşmasında,” Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor uzun ömürler diliyorum. Annelerimizin değerini bilelim. Karşılıksız sevginin adı annedir. Belediyemiz Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosuna bu güzel anlamlı günde birbirinden değerleri eserleri seslendirdikleri ve annelerimize hediye ettikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 09:52

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER