Başarıları Unutulmadı

Kaymakam Metin Kubilay Emniyet mensuplarının başarısını belge ile ödüllendirdi.

Başarıları Unutulmadı

  Kaymakamlık Makamında 19 Temmuz 2013 Cuma günü saat 10.00 da gerçekleştirilen törene, başarı belgesine layık görülen emniyet mensupları, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Şardağ, Polis Memurları Arif Türkmenoğlu, M. Ali Gül, Murat Aydoğdu, Ahmet Ayhan ve Teknisyen Yardımcısı İsmail Özbek katıldılar.

  Başarı Belgesi takdiminden önce yaptığı konuşmada Gerze Kaymakamı Metin Kubilay; ”Görev ve hizmet anlayışınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Emniyet Teşkilatı olarak vatandaşımızın can ve mal güvenliği sağlayıp, huzurun devamı için fedakarca çalışıyorsunuz. Tüm Emniyet mensupları bu belgeyi hak ediyorlar. Emniyet teşkilatında uyum söz konusu, bu da başarıyı beraberinde getiriyor. Her biriniz istekle çalışıyorsunuz. İlçemiz nüfusu sürekli artan bir yer, emniyetin sorumluluk sahasında %30’luk bir artış yaşanıyor ve emniyet teşkilatımızın daha yoğun çalışmaları oluyor. Yapmış olduğunuz çalışmalar takdire değer, ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

  İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Şardağ ise yaptığı kısa konuşmada “ Tüm çalışma arkadaşlarım bu belgeyi hak ediyorlar, bizleri onurlandığınız ve motive ettiğiniz için teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.

  Polis Memuru Arif Türkmenoğlu kendi ve arkadaşları adına yaptığı konuşmada; “ 19 yıllık Devlet memuruyum ve yaklaşık 11 ayadır Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapıyorum. Görevimizi layıki ile yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu belgeleri bizlere sunmanız bu işi layıki ile yerine getirmemizin de bir göstergesidir. Bizleri daha da çok motive eden bu belgeye layık gördüğünüz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmalardan sonra Kaymakam Kubilay başarı belgelerini tek tek sunarak, görevlerinde başarılarının devamını diledi.
Haber: Nurgül Gençay






















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2013, 14:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

gercekleri gostemiyorsan gerze gündemei tıklamaya gerek yok dün aksam yolladıgım yorumu goremiyorum
Editör Notu: Şu ana kadar gelen yorumlar yayınlandı. tekrar gönderin. ilginize teşekkürler.

banner381
SIRADAKİ HABER