Başarılı Voleybolculardan Ziyaret

Filenin sultanları Kaymakam Murat Güven’i ziyaret etti.

Başarılı Voleybolculardan Ziyaret

28 Aralık 2017-10 Ocak 2018 tarihinde Sinop’ta düzenlenen Okullar arası Voleybol Genç A Kızlar İl Birinciliği Müsabakalarında ilçemizi temsil eden Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Voleybol takımı 9 takım arasında yapılan müsabakaları başarıyla geçerek il birinciliği elde etmiş ve Gerze’yi gururlandırmışlardı.

2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde Okul Sporları faaliyet Programında yer alan Liseler arası Voleybol müsabakalarında il birincisi olan Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Bayan Voleybol takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürü ve Antrenörleri Beden Eğitimi Öğretmeni Kadir BAKIR ile birlikte Gerze Kaymakamı Murat GÜVEN’i makamında kabul etti.

Gerze Kaymakamı Murat GÜVEN Sporcu/öğrencileri ve antrenörlerini tebrik ederek gurup müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını belirtti. Ayrıca; gerek ilçemizin il dışında da tanıtarak katkı sağladıklarından gerekse de spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak kaldıklarından dolayı da örnek olduklarını ifade etti. Ziyaret Gerze Kaymakamı Murat GÜVEN’in öğrencilere çanta hediye etmesi ile sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 13:38
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER