Başkan Saldırıyı Kınadı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başkan Saldırıyı Kınadı.

25 Ağustos 2016 Perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’lilerin de aralarında bulunduğu konvoya Artvin istikametinde PKK Tarafından ateş açılarak çıkan çatışmada 1 Er şehit olurken 2 Astsubay yaralanarak kurtuldu.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yapılan hain saldırıyı kınamak amaçlı bir mesaj yayınladı.

Belovacıklı ,“Cumhuriyet ve demokrasi tarihimizin en köklü partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU kamuoyunun da bildiği üzere Artvin’de silahlı teröristler tarafından saldırıya uğramıştır.
Öncelikle belirtmek isterim ki...!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na yapılan bu alçakça saldırı, demokrasimizin temellerini atan Cumhuriyet Halk Partisi’ne değil demokrasimize karşı yapılmış haince bir suikast girişimidir. Güvenlik güçlerimiz ve özel korumalar tarafından bastırılmış bu ve buna benzer girişimlerin Cumhuriyetimize, Laikliğe ve Demokrasimize asla ve asla zarar veremeyeceğini özellikle vurgulamak isterim.
Türk Milleti Ülkemize, Cumhuriyetimize, Laikliğe ve Demokrasimize bir kez daha darbe vurmak isteyen teröristlere karşı tepkisini belirtmelidir. Ayrıca, bu hainlerin bulunup kanunlar çerçevesinde yargılanıp gerekli cezaları almaları en büyük temennimiz olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle;
Cumhuriyetimizin ve Demokrasimizin temel taşlarını atan ve yılmadan savunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na hepimizi derinden üzen bu hadiseden dolayı geçmiş olsun dileklerim ile birlikte saygılarımı sunarım.”

Osman BELOVACIKLI

Belediye Başkanı

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 11:15
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER