Başkan Stantları Gezdi

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı iskele mevkiinde kurulan stantları gezerek esnafla sohbet etti.

Başkan Stantları Gezdi

  Havaların ısınması ve yaz mevsiminin kendisini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı şu günlerde yaz sezonu boyunca çeşitli meslek grupları tarafından kullanılan stantların yapımı sürüyor. Yapımı bitirilen stantlarda ise esnaflar ürünlerini sergileyerek satışa sunmaya başladılar.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı bölgeye yaptığı ziyarette stantların yerleştirilmesi, konumları ve kullanılmaları konusunda bölge esnafını bilgilendirerek, sezon başında görüntü kirliliğine neden olmamaları konusunda uyardı.

Başkan Belovacıklı; stantların tamamının yapımının Mayıs ayı sonuna kadar bitirileceği bilgisini de verdi.









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2013, 12:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
hüseyin çavdar
hüseyin çavdar - 11 yıl Önce

başkanım stantlar çok güzel oluyorda,bunları küçük ihaleler karşılıgı degişik insanlara,küçük yatırımcılara ve göze hoşgelecek stantlar kuracak arkadaşlara verirseniz sevinirim

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

başkan yeni pazar yeri yapacam diye vaadlerde bulunup dururdu yeni pazar yerimiz hayırlı olsun gerzemize.ayrıca başkan kimse yer alacam diye heveslenmesin yerler geçen seneden rezervasyon yapılmış.

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 11 yıl Önce

gerzeli rumuzu ile yazan yorumcu. son zamanlarda araştırmacı yorumculuk yapmayı kendine vazife sayarak çok hassas konularda görsel medya vasıtasıyla önemli iddialar ileri sürmektesin. birçoğu idarenin işlemleri ile ilgili. bu iddialarda kamu yararı bulunduğu için gizliden gizliye cumhuriyet savcılarını vazifeye davet ediyorsun gibi geliyor bana. umarım bu iddiaların gerçektir. bilirsin ki hukuk sisteminde iddiayı ispat etmek müddeiden beklenir. işinde başarılar diliyorum. kimse duymasın, tanık koruma kanunu adında bir yasa da var.

syg,
gka

banner381
SIRADAKİ HABER