Başkan’a Teşekkür Ettiler.

Belovacıklı’ya teşekkür ederek mukavvadan otobüs hediye ettiler.

Başkan’a Teşekkür Ettiler.

  Haşim ve Zehra Tarı İlköğretim Okulu 7-B sınıfı öğrencileri, geçen yıl düzenlenen Amasya gezisinde araç temin ettiği için Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

  Öğrencilere ziyaretlerinde Haşim ve Zehra Tarı İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Ramazan Bartınlı eşlik etti. Öğrencilerden Harun Belovacıklı, kendi yapmış olduğu mukavvadan otobüs maketini Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya hediye etti.

  Köy okullarının sorunlarına değinen Belovacıklı, Belören köyünün ilkokul öğrencilerinin eğitim görmek için Karlı’ya,  ortaokul öğrencilerinin ise Belören’e gittiğini belirterek yaşanılan düzensizliğin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını söyledi. Ardından öğrencilere Belediye Konservatuarındaki kurslara katılmaları konusunda teşvikte bulundu ve çocukluğunda kendisinin de bu kurslara katıldığını belirtti.

  İstanbul Kütüphaneler ve Genel Yayımlar Müdürü’nün Gerzeli olduğunu ve en son çıkan kitapları Gerze Kütüphanesine gönderdiğini ifade eden Belovacıklı, öğrencilere derslerine çok çalışmaları konusunda öğütlerde bulundu.












Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 11:15
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER