Başkan’dan Anlamlı Ziyaret

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Engelliler Haftası kapsamında Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan’dan Anlamlı Ziyaret

 Merkezdeki çocuklarımıza pasta, kurabiye ve çeşitli hediyeler getiren Belediye Başkanı Osman Belovacıkı, sınıfları ziyaret ederek matematik, okuma, öz bakım becerileri ve günlük yaşam faaliyetleri hakkında yardımcı oldu. Geçmişte yirmi beş yıl Öğretmenlik ve yedi yıl idarecilik tecrübesi bulunan Belediye Başkanı, Geleceğimizin umutları olarak nitelendirdiği çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerinin önemini vurgulayarak;  "bir ülkenin kalkınması eğitim ve öğretimden geçer. Engelli çocuklarımız toplumumuzun en özel bireyleridir. Bu yüzden onların eğitimlerini en iyi ve faydalı düzeye çekerek topluma kazandırmalıyız" ifadelerini kullandı.

  Çocuklarımıza her konuda destek ve yardımcı olacağını belirten Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Özel Doğan Güneş Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde görev yapan öğretmenlerimiz ve özel çocuklarımızla birlikte hatıra fotoğrafı çekinerek ziyaretini sonlandırdı.










Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 10:49

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER